Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari şi pentru închiderea sezonului


Veste importantă pentru handbalul românesc. Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari şi pentru închiderea sezonului
Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, marţi, după videoconferinţa consultativă a FRH cu cluburile masculine, că acestea au votat pentru eliminarea regulii cu trei jucători extracomunitari, dar şi pentru încheierea sezonului şi acordarea de medalii.


”Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari. Toate cluburile de Liga Naţionala masculină au votat astăzi într-o videoconferinţă cu şefii FRH pentru eliminarea regulii cu trei extracomunitari. De asemenea, cu trei excepţii, cluburile sunt de acord cu închiderea sezonului şi acordarea de medalii (9 voturi pentru aceasta din urmă)”, a anunţat Dinamo Bucureşti.

Luni, într-o conferinţă similară, cluburile feminine şi-au exprimat şi ele dorinţa de a se încheia Liga Naţională fără meciuri pe teren.

Decizia finală în privinţa închiderii stagiunii 2019-2020 va fi luată în 18 mai, de Consiliul de administraţie al FR Handbal, care urmează să anunţe apoi şi în privinţa Turneelor Final Four Cupa României, precum şi a turneelor de promovare.


sursa: ww.telekomsport.ro
Comentarii