Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dorinel Munteanu: "Nu cred că pe Ionuţ Negoiţă îl interesează exclusiv fotbalul""Nu cred că pe Ionuţ Negoiţă îl interesează exclusiv fotbalul" Dorinel Munteanu s-a pronunţat cu privire la situaţia fostei sale echipe


Dorinel Munteanu a explicat pentru Telekom Sport, cum vede el situaţia actuală de la Dinamo Bucureşti


"Nu cred că o echipă de nivelul lui Dinamo poate să supravieţuiască numai din suporteri. Nu cred şi nu am văzut în nicio ţară cu fotbal dezvoltat" a mărturisit Dorinel Munteanu, fost jucător şi antrenor în Ştefan cel Mare, cu privire la situaţia în care poate ajunge fosta sa echipă, pentru care suporterii au strâns bani cu scopul de a ajuta echipa să-şi procure licenţa pentru sezonul viitor.

"Nu am mai văzut şi nu cred că poate Dinamo să trăiască, din punct de vedere financiar, de la suporteri. Alte echipe nu îşi permit, pentru că nu au atâţia suporteri ca Dinamo. Pentru Dinamo e un lucru pozitiv, pentru că este o echipă foarte, foarte iubită, cu suporteri foarte, foarte mulţi" a mai spus fostul mare internaţional român.


 
Dorinel Munteanu crede că Ionuţ Negoiţă nu pune neapărat fotbalul pe primul plan şi mărturiseşte că vina pentru situaţia actuală din Ştefan cel Mare aparţine oamenilor care au gestionat clubu: "Clubul e al dânsului, totul este cum gestionează, pe cine angajează să se ocupe de fotbal. Sunt convins că pe el nu îl interesează exclusiv fotbalul, are şi alte afaceri, sunt banii dânsului... important este cine gestionează clubul, pe cine să facă transferuri... acolo sunt mai mulţi implicaţi" a mai spus Dorinel Munteanu, pentru Telekom Sport.

Dorinel Munteanu a ajuns ca fotbalist la Dinamo în 1991 şi a jucat timp de două sezoane, până când s-a transferat la Cercle Brugge în Belgia. Ca antrenor, a avut un scurt mandat în Ştefan cel Mare, în 2012. Dorinel este campion al României, atât cu Dinamo Bucureşti (în 1992), cât şi cu FCSB (2005). Ca antrenor, Munteanu a cucerit titlul de campion în Liga 1 cu Oţelul Galaţi.


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii