Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dorinel Munteanu: "Nu cred că pe Ionuţ Negoiţă îl interesează exclusiv fotbalul"











"Nu cred că pe Ionuţ Negoiţă îl interesează exclusiv fotbalul" Dorinel Munteanu s-a pronunţat cu privire la situaţia fostei sale echipe


Dorinel Munteanu a explicat pentru Telekom Sport, cum vede el situaţia actuală de la Dinamo Bucureşti


"Nu cred că o echipă de nivelul lui Dinamo poate să supravieţuiască numai din suporteri. Nu cred şi nu am văzut în nicio ţară cu fotbal dezvoltat" a mărturisit Dorinel Munteanu, fost jucător şi antrenor în Ştefan cel Mare, cu privire la situaţia în care poate ajunge fosta sa echipă, pentru care suporterii au strâns bani cu scopul de a ajuta echipa să-şi procure licenţa pentru sezonul viitor.

"Nu am mai văzut şi nu cred că poate Dinamo să trăiască, din punct de vedere financiar, de la suporteri. Alte echipe nu îşi permit, pentru că nu au atâţia suporteri ca Dinamo. Pentru Dinamo e un lucru pozitiv, pentru că este o echipă foarte, foarte iubită, cu suporteri foarte, foarte mulţi" a mai spus fostul mare internaţional român.


 
Dorinel Munteanu crede că Ionuţ Negoiţă nu pune neapărat fotbalul pe primul plan şi mărturiseşte că vina pentru situaţia actuală din Ştefan cel Mare aparţine oamenilor care au gestionat clubu: "Clubul e al dânsului, totul este cum gestionează, pe cine angajează să se ocupe de fotbal. Sunt convins că pe el nu îl interesează exclusiv fotbalul, are şi alte afaceri, sunt banii dânsului... important este cine gestionează clubul, pe cine să facă transferuri... acolo sunt mai mulţi implicaţi" a mai spus Dorinel Munteanu, pentru Telekom Sport.

Dorinel Munteanu a ajuns ca fotbalist la Dinamo în 1991 şi a jucat timp de două sezoane, până când s-a transferat la Cercle Brugge în Belgia. Ca antrenor, a avut un scurt mandat în Ştefan cel Mare, în 2012. Dorinel este campion al României, atât cu Dinamo Bucureşti (în 1992), cât şi cu FCSB (2005). Ca antrenor, Munteanu a cucerit titlul de campion în Liga 1 cu Oţelul Galaţi.






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii