Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Mihalcea a dezvăluit câți jucători vor rămâne liberi de contract în vară!


adrian mihalceaAdrian Mihalcea, antrenorul care nu a apucat momentan să debuteze pe banca lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Mattia Montini, care va rămâne liber de contract în vară.

Universitatea Craiova ar putea fi o posibilă destinație pentru atacantul italian, fiind dorit de Cristiano Bergodi. Mihalcea spune că există și discuții pentru prelungirea înțelegerii cu Montini.

Mihalcea: ”Știu că există discuții între el și conducere”
”În momentul în care starea de urgență se încheie, și contractele jucătorilor revin la forma inițială. Problema lui Montini este că, într-adevăr, în vară îi expiră contractul. Eu știu că există deja discuții între el și conducere pentru o eventuală prelungire a contractului. Îmi doresc ca toți jucătorii să fie trup și suflet pentru că va urma o perioadă grea.

Există negocieri, poate vor exista și renegocieri la cei care au deja contracte, mai ales că va urma o perioada destul de grea din punct de vedere financiar. Avem cred că vreo șase sau șapte jucători (n.r. - care vor rămâne liberi în vară)”, a spus Mihalcea, pentru ProSport.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii