Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ioan Andone: "Dinamo se vinde până vineri!”

Ionuț Negoiță (46 de ani), finanțatorul lui Dinamo, este foarte aproape de a ajunge la o înțelegere cu fondul de investiții spaniol, condus de Herminio Menendez, pentru vânzarea clubului. Acest lucru a fost confirmat de Ioan Andone.

Dinamo este foarte aproape de a ajunge pe mâinile spaniolului Herminio Menendez. Finanțatorul clubului alb-roșu, Ionuț Negoiță, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții spaniolului, iar surse apropiate clubului susțin că „în principiu au ajuns la un acord și până vineri ar trebui să cedeze cele 82% din acțiuni”.

Ioan Andone confirmă informația: „S-au pus de acord cu toate”
În ciuda faptului că negocierile au fost date ca și picate recent, Ioan Andone (60 de ani) spune că tratativele de vânzare a lui Dinamo sunt într-un stadiu avansat.

„Discuțiile sunt la ultimele amănunte, părerea mea. Eu cred că astea sunt șopârle, că nu puteau da asigurări. Au bani, sunt serioși, dar au făcut o analiză atentă. Garanția există din ce știu eu, am înțeles că s-a făcut. Le-a cerut o scrisoase de 3 milioane și ei i-au oferit-o. Eu nu particip la negocieri, i-am văzut o singură dată în viața mea. Au zis că s-au pus de acord cu toate”, a dezvăluit Ioan Andone în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii