Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Potrivit lui Dănciulescu, o decizie finală ar urma să fie anunțată pe 20 mai potrivit spaniolilor de care vorbește nea Ando

Ionuț Negoiță și Herminio Menendez negociază în continuare pentru vânzarea lui DinamoIonel Dănciulescu (43 de ani), actualul director sportiv de la Dinamo, a dezvăluit luni seara că negocierile cu spaniolii lui Herminio Menendez au continuat, așa cum Ioan Andone a punctat pentru GSP.ro.

CONTEXT: GSP.RO a anunțat în exclusivitate pe 21 aprilie că un fond spaniol de investiții a făcut o ofertă pentru Dinamo. Herminio Menendez ar urma să fie acționar principal, iar Ioan Andone e propus ca președinte. Dacă ibericii vor prelua Dinamo, antrenor ar putea fi numit Jose Maqueda, fost jucător la Real Madrid.
Potrivit lui Dănciulescu, o decizie finală a acestora ar urma să fie anunțată pe 20 mai: „Din ce am înțeles, ar fi un deadline pentru miercurea viitoare (n.r - 20 mai). Atunci vom ști cu adevărat dacă echipa va intra pe mâinile acestor investitori. Mă refer la spaniolii de care vorbește nea Ando. 

Mai sunt niște lucruri de pus la punct. Atunci vom afla dacă cineva va cumpăra clubul sau nu”, a spus Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 
sursa: www.gsp.roComentarii