Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Variantă de siglă a lui Dinamo apreciată de Cornel Dinu

 





Sigla veche vs. sigla apreciată de Cornel Dinu

Cornel Dinu, unul dintre cele mai importante nume din istoria lui Dinamo, s-a declarat dezamăgit de cele 5 propuneri de siglă dintre care va fi aleasă noua emblemă a „câinilor roșii”.

Există, însă, și o variantă de logo apreciată de „Procuror”, una care nu s-a „strecurat” între cele 5 „finaliste”. 

Aceasta este foarte asemănătoare cu vechea siglă a clubului, singura diferență fiind reprezentată de aspectul câinilor, pictați de această dată în alb și roșu în loc de doar roșu. 

Dinu apreciază că în această variantă câinii au gurile deschise, semn că ar „mușca” din adversari. În varianta veche, colții câinilor sunt vizibili, dar nu la fel de amenințători.


Dinu și-a exprimat impresiile despre respectiva siglă într-un dialog cu Dan Udrea, jurnalist GSP și moderator al emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport. 



Fostul mare portar al „câinilor”, Florin Prunea, a vorbit despre acest moment și a ajuns la concluzia că 


jucătorul era confuz în acele momente din cauza loviturii primite din partea lui Eduard Pap.


„De mulți ani n-am mai văzut… Lumea a trecut foarte ușor peste asta pentru că Dinamo a câștigat. Iese 

afară din teren (n.r. Balthazar Pierret)… Păi, cum l-a lovit Pap? Părerea mea este că acolo e de portocaliu (n.r. ori cartonaș galben ori cartonaș roșu). Iese afară din teren…


Păi, el mai știa, săracul? Eu cred că nici nu mai știa pe unde este. Păi, băi, al patrulea arbitru, dacă ești 


profesionist…Și eu cred că Vassaras, așa cum îl cunosc, l-a chemat și i-a zis: «Băi, tu ce faci acolo?». Păi, te duci la băiat și îi spui: «Cum te simți, ești în regulă?».

E și greșeala celor de pe bancă, doar Sebi Moga s-a dus acolo ca să fie lângă jucător. Cum adică reprezentantul lui Dinamo să nu fie lângă jucător, acolo la margine?”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport Live.

Comentarii

  1. Are dreptate Domnul Cornel Dinu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Țineți cont de părerea Domnului Cornel Dinu nu puneți orice emblemă !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu