Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Decizia Consiliului de Administrație: Se joacă!














Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal s-a reunit azi într-o ședință online și a discutat despre închiderea sezonului de handbal. Majoritatea a votat pentru variantele de încheiere a sezonului pe teren. Pe data de 18 mai, membrii vor reevalua situația, în funcție și de răspunsurile pe care le vor obține până atunci de la autorități. Astfel, primele jocuri în prima ligă ar urma să se desfășoare în 14 iunie, adică cele din etapa a 24-a din Liga Zimbrilor. Dar primul joc oficial va fi o zi mai devreme, în liga secundă feminină, restanța CSM București – Știința București.

Primul punct pe Ordinea de Zi a fost: „Liga Zimbrilor, Final Four Cupa României Fan Courier masculin, Divizia A-masculin: modalitate de desfășurare în vederea încheierii sezonului 2019-2020 până la sfârșitul lunii iunie, fără competiții EHF”

Cu 12 voturi pentru și patru împotrivă s-a votat propunerea federației:

Liga Zimbrilor:

Duminică, 14 iunie: Etapa a 24-a
Joi, 18 iunie: Etapa a 25-a
Duminică, 21 iunie: Etapa a 26-a
Duminică, 28 iunie: restanțele AHC Potaissa Turda – CS Dinamo București (Etapa a 10-a) și SCM Poli Timișoara – CS HC Buzău 2012 (Etapa a 23-a)

Cupa României Fan Courier

24-25 iunie, Turneul Final Four
semifinala CSM Bacău – CS Dinamo București va conta și pentru meciul restant din campionat (Etapa a 20-a)
Divizia A

19-21 iunie: disputarea direct a turneului final de Divizia A (19-21 iunie) cu cele 8 echipe clasate pe primele 2 locuri în cele 4 serii:
19 iunie: meciuri eliminatorii între 1A-2B, 1C-2D, 1B-2A, 1D-2C
20 iunie: semifinale: Meci 1: câștigătoarea între 1A-2B și 1C-2D; Meci 2: câștigătoarea între 1B-2A și1D-2C
21 iunie: finalele: învinsele între ele, câștigătoarele între ele
28-30 iunie: Baraj de promovare

Primul doi pe Ordinea de Zi a fost: „Liga Florilor și Cupa României Fan Courier feminin, Divizia A-feminin: modalitate de desfășurare în vederea încheierii sezonului 2019-2020 până la sfârșitul lunii iunie fără competiții EHF”

Cu 11 voturi pentru și cinci împotrivă s-a votat propunerea federației:


Liga Florilor

24 iunie: restanța din Etapa a 16-a (AHCM Slobozia – CSM București)
Cupa României Fan Courier

Marți, 16 iunie: sferturile restante SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila și CSM București – CSM Slatina
20-21 iunie: Final Four
Divizia A

Sâmbătă, 13 iunie: CSM București – CSU Știința București (Etapa 25) – meciul care poate schimba ierarhia în Seria B.
19-21 iunie: disputare direct a turneului final (fără turneu semifinal), cu cele 8 echipe aflate pe locurile calificabile, astfel:
19 iunie: meciuri eliminatorii între 1A-2B, 1C-2D, 1B-2A, 1D-2C
20 iunie: semifinale: Meci 1: câștigătoarea între 1A-2B și 1C-2D; Meci 2: câștigătoarea între 1B-2A și1D-2C
21 iunie: finalele: învinsele între ele, câștigătoarele între ele
26-28 iunie: Baraj de promovare
În majoritate, Consiliul de Administrație a votat ca toate celelalte variante propuse pentru înghețarea campionatului să fie pentru moment amânate. Până în data de 18 mai, federația intenționează să consulte cluburile din Ligile Naționale și pe cele cu șanse de promovare.




sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii