Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Misterioasa Situație a Căpitanului Lucas Alves: Adevărul Neexplorat!

 

Foto: Sport Pictures



Red&White a fost nevoită să suporte costul direct al contractului lui Ovidiu Burcă până în iunie 2024,

 pentru a înregistra rezilierea în documentele clubului. În același timp, salariul brazilianului Lucas

 Alves, unul dintre căpitani, este plătit în mod egal de club și de acționarul majoritar, din cauza stării de insolvență.

Până la ieșirea din starea de insolvență a societății care gestionează clubul, Red&White 2022

 Management, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, este obligat să efectueze mai multe plăți din propriile resurse financiare.

Aceasta s-a întâmplat în trecut, inclusiv cu plata cantonamentului din Slovenia, soluționarea litigiilor cu jucătorii câștigate la FIFA sau acordarea primelor de promovare. Situația se repetă și în prezent.

Administratorul judiciar a refuzat să semneze rezilierea contractului lui Ovidiu Burcă din cauza

 necesității de a plăti salarii compensatorii. Red&White a efectuat plăți directe, la fel cum se întâmplă și cu jumătate din salariul căpitanului Lucas Alves.

Cel mai recent incident legat de această situație se referă la compensațiile salariale primite de Ovidiu

 Burcă. Conform informațiilor furnizate în exclusivitate de ProSport, antrenorul responsabil pentru

 promovarea lui Dinamo în Superligă s-a înțeles cu conducerea Red&White în privința unei sume

 compensatorii. Aceasta acoperă valoarea contractului său până în luna iunie, depășind 40.000 de euro.

 După finalizarea negocierilor cu antrenorul și reprezentanții RWM, acesta și-a prezentat imediat demisia. Ulterior, situația a devenit mai complexă deoarece acționarii au insistat ca plata să fie efectuată din conturile clubului. Administratorul judiciar a intervenit cu o poziție fermă: "Este ilegal, nu semnăm așa ceva".

Eugen Voicu a declarat: "Ovidiu este acum colaborator în Red&White, am ajuns la o soluție, va fi pentru câteva luni consilierul nostru". În acest context, a existat riscul ca Zeljko Kopic, noul antrenor anunțat și prezentat oficial, să nu poată ocupa banca tehnică în meciul cu Sepsi. În cele din urmă, sub 

presiune, reprezentanții RWM au decis să suporte și această cheltuială. Ulterior, Eugen Voicu a anunțat 

într-un interviu pentru ProTV că Ovidiu Burcă va deveni, "pentru câteva luni", consilierul Red&White 2022 Management.

Ovidiu este acum colaborator în Red&White, am ajuns la o soluție, va fi pentru câteva luni consilierul nostru și ne va ajuta în anumite situații. Important era să avem un gest de mulțumire pentru efortul pe care l-a depus pentru acest club, aceasta este perspectiva pe care am vrut s-o dăm pentru încetarea colaborării. A fost o încetare pentru clubul Dinamo, dar noi continuăm pentru câteva luni să avem suportul lui. E un om cu experiență în fotbal, a condus și un club mulți ani. Ne poate ajuta


Comentarii