Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Răsturnare de situație în fotbalul românesc: Jucătorul pe lista lui Dinamo se îndreaptă către o altă echipă din Liga 1

 

Foto: Sport Pictures


Destinul lui Jefté Betancor pare să rămână strâns legat de Cluj-Napoca, întrucât atacantul cu trecut la

 Farul și CFR a decis să își rezilieze contractul. Potrivit informațiilor furnizate de FANATIK SUPERLIGA,

 Jefté Betancor se află în etape avansate de negociere cu Universitatea Cluj, echipa rivală a CFR Cluj în

 oraș. Într-un prim stadiu, Robert Niță a primit un mesaj de la un impresar, confirmând că atacantul este în discuții cu mai multe cluburi din "play-off"-ul SuperLigii.

Jefte ajunge la o echipă de play-off și nu la Dinamo: „Sunt înțeleși 90%”

”E în discuții avansate cu alt club din SuperLiga. Întâmplător am întrebat, văzusem și eu știrile cu

 Dinamo. Nu, nu va merge în altă parte, suntem aproape înțeleși, suntem 90% înțeleși cu alt club. Nu e

 Dinamo. E un club din primele 6”, a explicat Niță. Ulterior, Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii

 FANATIK SUPERLIGA, și invitații săi, au încercat să afle unde va merge Jefte.

”Poate să fie Petrolul, avem nevoie de vârf, Budescu era slim fit pe lângă Omrani. Plauzibil să fie Petrolul”, a explicat Vivi Răchită, fiind optimist că Petrolul se va alege cu un atacant de calitate. ”Pare mai plauzibil să meargă la Rapid, dacă managerul a zis că-i echipă din play-off…


Ne-a scris Marian Copilu, Jefte nu e la Petrolul. Rămâne Rapidul. Hai să luăm echipele”, a replicat imediat Horia Ivanovici.

”FCSB nu, CFR nu, Craiova nu. Rapid da? Petrolul nu? U Cluj? U Cluj nu au atacant de careu”, a

 transmis și Robert Niță. Cu toate acestea, bomba a fost detonată de Horia Ivanovici, care a confirmat, că Jefte se află în tratative avansate cu Universitatea Cluj. Așadar, misterul a fost spulberat rapid.

”E Cluj, nu e Rapid. Gata, am rezolvat-o în emisiune. Jefte la U Cluj.  Acum am primit un mesaj, Jefte e în negocieri avansate cu U Cluj, l-am primit pe telefon. Sunt șanse de peste 90% să semneze cu U Cluj.

Chiar acum am primit mesaj din vestiarul lui U Cluj. Spune: Jefte vine la noi!”, a transmis Horia Ivanovici, confirmând aceste negocieri avansate. Așadar, șanse mari ca Jefte să treacă din retur la rivala celor de la CFR Cluj.


Comentarii