Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce Trebuie Să Știi: Răzvan Zăvăleanu Face Un Anunț Important Despre Clubul Dinamo!

 




Declarațiile lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei Dinamo, privind starea clubului de fotbal din Ștefan cel Mare, au fost aduse în discuție.

Comunicatul lui Răzvan Zăvăleanu

Într-o declarație, Răzvan Zăvăleanu a menționat că nu anticipa ca Dinamo să se afle în situația actuală,

 confruntându-se în campionat pentru a evita retrogradarea. Cu toate acestea, exprimă optimismul că situația se va îmbunătăți.

Acesta a discutat, de asemenea, despre insolvența clubului și a exprimat speranța că se vor găsi soluții în perioada imediat următoare.

”Am o mâhnire, pentru că mi-am dorit altceva pentru Dinamo. Am făcut tot ce a ținut de noi să salvăm Dinamo.

Între martie 2024 și noiembrie 2025 (n.r. ar putea ieși Dinamo din insolvență). Dacă acționariatul plătește, se poate închide foarte repede.

Nu e o situație comparabilă cu cea de la Rapid. Noi când vom ieși din insolvență, vom avea o decizie

 judecătorului sindic. Am un exemplu foarte clar, de la CFR, unde jucători au câștigat la FIFA, dar au pierdut la TAS. Important este să se manifeste corect clubul.

Eu cred că acționarii vor face demersurile necesare. Să nu subestimăm forța de renovațio a Red&White. E vorba de milioane. Ei au adus această situație la zi.

Pot să presupun că vor avea în vedere o îmbunătățire a lucrurilor.Noi am încheiat cu Ovidiu Burcă și am plătit. Nu știu ceva în afara insolvenței. Dincolo de valoarea antrenorului Burcă, se impunea o schimbare. Ovidiu a avut bărbăția să-și asume.

El (n.r. Andrei Nicolescu) m-a ținut în legătură la numirea unui antrenor. Dacă ei cred că antrenorul e potrivit, ne dorim să se îndeplinească.

Nimic nu este mai important decât continuitatea companiei. Important e ca Dinamo să nu falimenteze niciodată. Eu sper să se rezolve partea sportivă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club

Comentarii