Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Victorie și Promisiuni: Ce Ne Dezvăluie Zeljko Kopic După Succesul cu Dinamo?

 

Foto: Sport Pictures


Dinamo a triumfat în fața FC Botoșani cu un scor de 2-0 în confruntarea dintre echipele aflate pe

 ultimele locuri în clasamentul Superligii. Antrenorul "câinilor", Zeljko Kopic (46 de ani), percepe acest rezultat ca fiind un posibil punct de plecare pentru o revenire spectaculoasă.

Victoria obținută reprezintă primul succes al lui Zeljko Kopic pe banca tehnică a echipei Dinamo.

 Croatul subliniază că atmosfera în vestiar este una pozitivă și că nu ia în calcul posibilitatea retrogradării în liga secundă.

Zeljko Kopic, după FC Botoșani - Dinamo

„Sunt foarte mulțumit de modul în care am jucat. Am avut intensitate, am fost de departe echipa mai

 bună. Sunt fericit pentru toată lumea, pentru club, pentru suporteri. E o victorie importantă. 

Golul lui Politic a fost unul de top, senzațional. Și Hakim (Abdallah) a reușit ceva frumos. Pentru mine,

 cel mai important aspect a fost stabilitatea defensivă. Sunt mândru de toți băieții mei.

A fost doar un meci, dar în momentul în care am venit am zis că voi face tot ce ține de mine pentru a ne salva. E un moment foarte important pentru îndeplinirea obiectivului.

Nu există niciun dubiu, este o atmosferă bună în vestiar. Avem doar o opțiune în față, să rămânem în prima ligă”, a spus Zeljko Kopic la Orange Sport


Comentarii