Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferul lui Deaconu la Dinamo, subiectul zilei în presa poloneză - Ce șanse are?

 

sursa foto: Profimedia Images



Speculațiile privind posibila mutare a lui Ronaldo Deaconu, mijlocașul Korona Kielce, la Dinamo București au fost subiectul discuțiilor constante.

Mass-media poloneză a adus în discuție această posibilitate și a prezentat evaluarea șanselor reale de realizare a transferului.

Cu privire la transferul lui Ronaldo Deaconu la Dinamo, presa din Polonia furnizează informații despre așteptările fanilor "câinilor" în legătură cu această veste.

Ronaldo Deaconu manifestă nemulțumire față de situația sa actuală la Korona Kielce și își exprimă dorința de a părăsi echipa din Ekstraklasa.

Chiar dacă au circulat zvonuri despre posibila venire a fotbalistului la Dinamo, echipa  Dinamo nu a

 inițiat încă nicio discuție oficială cu clubul polonez, conform informațiilor de la wkielcach.info.

„Nemulțumirea lui Ronaldo Deaconu a coincis cu interesul din partea lui Dinamo București, clubul al

 cărui fan este fotbalistul. În presa din România, s-a vorbit despre revenirea iminentă a mijlocașului.

Din informațiile noastre, conducerea clubului din România nu a contactat-o pe Korona Kielce până în acest moment”, au scris cei de la wkielcach.info.

Ronaldo Deaconu nu mai dorește să rămână la Korona Kielce din cauza lipsei de minute de joc:  „Nu primește destule minute”

Pawel Golanski, directorul sportiv al echipei Korona Kielce, a avut deja o discuție cu agentul lui

 Ronaldo Deaconu și a declarat că jucătorul este deschis să analizeze orice ofertă venită.

„Am vorbit deja cu agentul său. Dacă va veni o ofertă pentru jucător, o vom lua în considerare cu siguranță.

Ronaldo nu este mulțumit de poziția sa, în opinia sa nu a primit destule minute. A transmis că dacă va

 veni o ofertă interesantă, și-ar dori să își încerce norocul la altă echipă. Ne vom gândi la acest lucru.

 Ne dorim jucători care se simt bine la această echipă și sunt dispuși să se sacrifice pentru echipă.

Desigur, ne dorim să ne recuperăm banii investiți. Totuși, dacă un jucător care un salariu mare nu este mulțumit, trebuie să ne ocupăm cât mai repede de această problemă”, a spus Pawel Golanski, conform aceleiași surse.


Comentarii