Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo Pregătește Terenul pentru un Mijlocaș Brazilian - Spune-ți Părerea!

 


Foto: Ionut Tabultoc GSP.ro




Dinamo depune eforturi considerabile pentru a evita retrogradarea. După victoria cu FC Botoșani, 2-0,

 echipa caută întăriri serioase în perioada de transferuri de iarnă. Roger (27 de ani), fost mijlocaș la UTA și CFR Cluj, se numără printre jucătorii urmăriți de "câini".

Sursele iAMsport.ro au confirmat că pe lista de potențiali transferuri a echipei alb-roșii se regăsesc și

 numele lui Ionuț Nedelcearu și Florin Andone. Acești jucători, care au avut puține minute la echipele lor de club, ar putea veni sub formă de împrumut.

Pe lângă interesul manifestat pentru cei doi fotbaliști români, iAMSport.ro a obținut informații că

 Roger, fost campion al României cu CFR Cluj, este o țintă principală pentru Dinamo în această perioadă de transferuri.

Roger este acum liber de contract, după ce Bogdan Apostu, impresarul său, a confirmat recent pentru

 iAMsport.ro că jucătorul și-a reziliat contractul cu echipa Al-Taraji din liga secundă a campionatului Arabiei.

”Lui Roger i-am reziliat pe justă cauză, pentru că nu au plătit arabii și avem un caz la FIFA în desfășurare, deci e jucător liber. La fel și Batha, el a reziliat de comun acord.

Sunt jucători interesanți pentru mai multe echipe din fotbalul românesc”, a transmis Bogdan Apostu.

Rezumatul Performanțelor lui Roger:


Mijlocașul brazilian a lăsat amprenta în fotbalul românesc prin evoluțiile sale pentru UTA și CFR Cluj.

 Experiența sa la Arad a fost remarcabilă, contribuind la 69 de jocuri în toate competițiile, marcând de 6 ori și oferind alte 11 pase decisive. La Cluj, a adunat 35 de partide.

Roger a avut la începutul lui 2023 un conflict cu CFR Cluj, după ce a fost scos de pe lista A și nu a mai putut evolua în campionatul României.

La acel moment, și-a denunțat contractul unilateral pentru că și în 2022 a primit un tratament asemănător din partea clubului ardelean. Acesta a câștigat la FIFA procesul cu CFR Cluj și a evoluat mai departe pentru UTA.



Comentarii