Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Duel în Liga 1: Alt club intră în cursa pentru transferul care îi era destinat lui Dinamo!

 




Dinamo își propune să realizeze un transfer de impact în această iarnă, având în vizor pe atacantul în

 vârstă de 30 de ani, Jefte Betancor. Cu toate acestea, Mircea Rednic își canalizează eforturile în încercarea de a sabota tranzacția propusă de fostul său club.

Jefte a devenit jucător liber de contract încă din luna noiembrie, după ce a încheiat în mod amiabil

 colaborarea cu CFR Cluj. În țara noastră, fotbalistul spaniol și-a mai încercat norocul la FC Voluntari și Farul Constanța.

Dinamo intenționează să-și consolideze echipa prin aducerea lui Jefte Betancor, în timp ce Mircea Rednic depune eforturi pentru a împiedica această afacere.

ProSport a anunțat încă din luna noiembrie că Dinamo l-a pus pe lista de potențiale achiziții pe Jefte

 Betancor. La acel moment, atacantul spaniol trecut și prin curtea lui Gică Hagi doar ce își reziliase contractul cu CFR Cluj.

Câteva săptămâni mai târziu, în debutul lunii decembrie, au apărut informații conform cărora discuțiile

 dintre Jefte și Dinamo au înregistrat progrese, iar atacantul spaniol și-ar fi exprimat acordul pentru a se

 transfera la echipa alb-roșie. Cu toate acestea, nu a fost emis niciun anunț oficial în acest sens. Recent,

 pare că "câinii" se confruntă cu o concurență serioasă în cursa pentru semnătura lui Jefte. Conform

 Sport.ro, Mircea Rednic pare interesat de situația lui Betancor și de cererile sale financiare, având dorința să-l convingă să se alăture echipei UTA Arad.

Rednic are libertate de acțiune la Arad, scopul său fiind de a menține echipa în Superligă. Printre jucătorii pe care dorește să-i aducă "Puriul" în această iarnă se numără și Jefte.

Cu toate acestea, există indicații conform cărora UTA ar putea întâmpina aceeași problemă ca și Dinamo, respectiv salariul solicitat de Betancor. Încă din luna noiembrie, sursele ProSport menționau că

 Jefte își dorește un salariu lunar de 20.000 de euro, un nivel mult peste posibilitățile financiare ale celor de la Dinamo și UTA Arad. Chiar și în cazul în care atacantul și-a redus pretențiile financiare,

 negocierile se anunță a fi dificile. În acest context, Jefte pare să fie înclinat să mai aștepte și să considere potențiale oferte din străinătate.

Comentarii