Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, locul unde necazurile nu bat niciodată singure la ușă! Cu ce se confruntă Zeljko Kopic?

 

Foto Cristi Preda GSP.ro




Primii doi jucători eligibili U21 ai lui Dinamo vor fi indisponibili pentru meciul de la Botoșani,

 programat să aibă loc în următoarea săptămână. Este vorba despre Costin Amzăr și Ahmed Bani, care

 nu vor putea participa din cauza acumulării de cartonașe. În partida în care "câinii" se află în fața unei bifurcații decisive, având ca opțiuni fie o remontadă, fie ocuparea ultimului loc.

Dinamo se confruntă cu o situație extrem de dificilă, depășind ceea ce a trăit în sezonul retrogradării.

 Schimbarea antrenorului Ovidiu Burcă nu a adus încă rezultatele așteptate, iar croatul Zeljko Kopic a

 înregistrat deja două înfrângeri în campionat. Echipa "Haita" se află încremenită pe penultimul loc în

 clasament, la o distanță de 11 puncte față de FCU Craiova, echipa aflată un loc mai sus, în zona de baraj!

Dinamo a acumulat 13 etape consecutive fără victorie, înregistrând 10 eșecuri și trei remize. În

 următoarea luni, la ora 20:00, roș-albii vor juca împotriva echipei de la Botoșani, ocupanta ultimei

 poziții, aflându-se la doar un punct distanță. Este considerat "derby-ul lanternei roșii," iar ambele echipe văd această partidă ca o potențială șansă la salvare. Toate pentru o eventuală remontadă!

Costin Amzăr și Ahmed Bani, absenți în următoarea rundă! Dinamo, în impas cu regula U21


Zeljko Kopic se confruntă cu diverse provocări, iar după confruntarea cu U Cluj (0-1), se adaugă una suplimentară. O problemă foarte semnificativă! Antrenorul a rămas fără cei doi principali candidați pentru un loc în primul 11 dintre jucătorii eligibili sub 21 de ani.

Costin Amzăr a primit un cartonaș galben, al 7-lea în 19 etape, în timp ce Ahmed Bani a atins cota de 4 avertismente, ultimul primindu-l în prelungiri.

Prin urmare, antrenorul croat se vede nevoit să improvizeze, mai ales că ceilalți jucători eligibili sub 21 de ani nu au fost utilizați de Kopic în cadrul campionatului.

Dinamo a înregistrat 5 înfrângeri consecutive în Liga 1.


În afara lui Amzăr și Bani, niciun alt jucător nu a intrat în atenția croatului, fie și pentru câteva minute pe teren, în cele două etape de Liga 1 în care a fost antrenorul "câinilor". Același lucru s-a întâmplat și în confruntarea cu Oțelul Galați (3-3) din Cupa României.

Ce alternative are Zeljko Kopic la Dinamo pentru regula U21 în meciul cu Botoșani

Cu toate acestea, croatul va fi nevoit să găsească o soluție nouă pentru duelul din nordul Moldovei.

 Antonio Bordușanu, în vârstă de 19 ani, mijlocaș lateral care s-a confruntat cu multiple accidentări în

 ultimul an, ar putea să primească șansa de a intra în primul 11, ocupând banda dreaptă, potrivit GSP.ro Până acum, acesta a fost rezervă neutilizată în toate meciurile din timpul mandatului lui Kopic.

O altă opțiune este Dragoș Irimia, în vârstă de 17 ani, care poate fi folosit și el în banda dreaptă. Tânărul a fost crescut în propria academie și a făcut parte din lotul de 20 pentru ultimele două etape de Liga 1. Deși a avut doar un singur meci în actuala ediție a Ligii 1, acumulând 16 minute pe teren, este o variantă pe care Kopic o poate lua în considerare.

Bordușanu a participat la 2 meciuri în această ediție pentru Dinamo, totalizând 55 de minute de joc, cu o apariție în campionat și una în Cupă.

De asemenea, există și varianta lui Valentin Borcea, în vârstă de 21 de ani, pe care Ovidiu Burcă l-a exclus. Mijlocașul ofensiv nu a mai făcut parte din lot începând cu finalul lunii septembrie, de la meciul 0-1 cu Oțelul la Galați, unde a fost titular și a jucat 74 de minute. În total, a participat la 3 etape de Liga 1 și la un meci de Cupă în această stagiune.

Comentarii