Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Eveniment de ultimă oră: Demisie șoc la Dinamo!

 

Foto: Captură Digi Sport



Andrei Bendeac a renunțat la poziția de director social media a clubului Dinamo, oferind detalii cu privire la motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Printre puținii dinamoviști care se bucurau încă de aprecierea suporterilor, Andrei Bendeac a anunțat

 astăzi demisia sa din funcția de director social media. Confirmarea acestei informații, publicată inițial

 de Prosport, a fostconfirmata de Bendy pentru GSP.ro. Fratele actorului iubit, Mihai Bendeac, a venit

=

 cu clarificări privind decizia radicală, mai ales că aceasta a intervenit la scurt timp după discursul-manifest al lui Andrei referitor la situația echipei și a clubului.

Andrei Bendeac a precizat care sunt motivele care au dus la decizia lui fermă: „Natura perfecționistă, plafonarea, frustrarea"

Andrei Bendeac a explicat motivul demisiei sale de la Dinamo, subliniind de la început că va continua

 să susțină echipa, chiar și în calitate de simplu suporter. Deși a ocupat funcția oficială în cadrul

 clubului doar pentru câteva luni, Bendeac își exprimă intenția de a rămâne aproape de echipă.

„Natura mea perfecționistă m-a adus în această situație, în sensul că am ajuns la o plafonare, poate și

 din vina mea, poate și din cea a clubului, mai ales cu insolvența și cu tot ceea ce se întâmplă.

Când simt că produsul pe care pot eu să-l ofer suporterului dinamovist nu e cel premium, atunci... E mai

 bine să mă opresc! Decât să continuu într-o frustrare cotidiană, mai bine mă retrag dintr-un proiect,

 care, oricum, poate continua bine și foarte bine fără mine", a reacționat Andrei Bendeac.

Dinamo a traversat o serie de 13 etape consecutive fără victorie în Liga 1, înregistrând 10 înfrângeri și 3 remize.

Persoana care a ocupat anterior o funcție oficială în cadrul echipei Dinamo a fost întrebată dacă a avut de suferit din partea celorlalți oficiali ai clubului în urma discursului-manifest exprimat în spațiul public după înfrângerea cu U Cluj (0-1).

"Nuu, mă gândeam dinainte să apelez la acest demers. Acel discurs este asumat, mi-l asum, ca tot ceea ce am făcut, de altfel. Nu a cântărit în vreun fel la alegerea mea de acum", a comentat Bendy.

Voi veni la meciurile de acasă, la meciurile din deplasare, rămân dinamovist pe viață. Acum, voi fi din nou un suporter, simplu, cu trăirile sale

Andrei Bendeac

Andrei Bendeac după eșecul cu U Cluj: „Nu este deloc demn de ceea ce cred eu că înseamnă Dinamo București!"

După ce Dinamo a suferit înfrângerea cu U Cluj (0-1), Andrei Bendeac a emis un discurs critic

"Nu mai am de ce să zâmbesc. Nu mai există motive pentru care să zâmbim. Este rușinos ce se întâmplă și îmi asum cuvintele astea. Nu mai aștept alte reacții din club, nu mă mai interesează titulatura și gradul pe care-l avem.

A trecut suficient timp de la meci și voi fi eu primul care iese în fața suporterilor și, chiar dacă nu am o legătură așa mare cu partea sportivă, am să le cer scuze. Și eu, la rândul meu, sunt suporter și consider că este o rușine ceea ce se întâmplă! O rușine!

Nu este deloc demn de ceea ce cred eu că înseamnă Dinamo București! Vreau să le spun suporterilor, mai ales băieților din brigăzi care și-au refulat frustrările la ultimul meci, faptul că sunt în asentimentul lor.

Sunt la fel de frustrat, mi-am purtat inima pe tavă de fiecare dată când a fost vorba despre clubul ăsta", a spus Andrei Bendeac, la Radio Dinamo

Comentarii