Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Revanșa dorită: Jucătorul pe care l-au visat în trecut, Dinamo îl poate aduce acum!

 

Foto: Sport Pictures



Aflată într-o criză persistentă de rezultate, cu o absență de victorii în campionat în ultimele 13 runde

 (9 înfrângeri și 4 remize), și ocupând penultimul loc în Superligă, echipa Dinamo își menține speranța

 pentru evitarea retrogradării. Cu toate acestea, clubul anunță planuri de consolidare a lotului în scurta pauză de iarnă.

Surse din industria fotbalului indică faptul că printre prioritățile de transfer ale echipei se află\

 mijlocașul creativ Ronaldo Deaconu (26 de ani), actualmente în activitate în prima ligă poloneză la

 Korona Kielce, unde mai are contract până în vara viitoare. Deaconu a fost anterior dorit de către Zeljko Kopic, antrenorul actual al echipei Dinamo.

În calitate de "decăr" în rândurile polonezilor, unde evoluează din sezonul precedent, "Rony" a

 acumulat până acum 46 de apariții în toate competițiile pentru Korona Kielce, contribuind cu 7 goluri

 și 8 pase decisive. Ronaldo Deaconu, recunoscut ca un susținător fervent al echipei Dinamo, a avut

 ocazia de a reveni la clubul său de suflet în trecut, ultima dată în 2018 când evolua la Chiajna. Cu toate acestea, transferul nu s-a materializat din cauza lipsei unui acord între cele două cluburi asupra sumei de transfer. În cele din urmă, Deaconu a ales să se alăture echipei croate de la HNK Gorica.

În timpul cantonamentului din vara anului 2019, desfășurat în Polonia, HNK Gorica a primit o ofertă pentru serviciile lui Deaconu din partea FC Pafos, echipă ce se afla și ea în pregătire în aceeași locație. De remarcat că antrenorul echipei FC Pafos la acea vreme era chiar Zeljko Kopic, croatul care recent a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo, potrivit GSP.ro

Cu aprobarea din partea lui Gorica, Deaconu a petrecut întreaga perioadă de pregătire sub îndrumarea

 lui Kopic, care dorea să-l transfere. FC Pafos a formulat o ofertă pentru mijlocașul român, însă echipa

 Sepsi, care îl avea în vizor, a acționat mai rapid și l-a adus sub contract înaintea grecilor.

În prezent, Deaconu se află din nou în pragul colaborării oficiale sub comanda lui Kopic. Cu toate

 acestea, este încă incert ce poate oferi Dinamo unui jucător care, la Korona Kielce, beneficiază de un salariu de 20.000 de euro.

Este demn de menționat că valoarea de piață a lui Ronaldo Deaconu este evaluată la 500.000 de euro, conform site-ului specializat transfermarkt.com.


Comentarii