Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-a dat undă verde la transferul dorit de conducerea dinamovistă

 

Foto: Sport Pictures


ProSport a dezvăluit recent că Damjan Djokovic figurează pe lista de transferuri a echipei Dinamo, o

 veste uluitoare pentru susținătorii formației "câini". Cu toate acestea, în lumina evenimentelor recente, Gigi Becali pare dispus să-l cedeze pe mijlocașul în vârstă de 33 de ani.

Croatul, care a sosit în această vară, nu a reușit să se integreze la FCSB și a căzut rapid în dizgrația lui

 Gigi Becali. Cu toate acestea, chiar și așa, patronul roș-albaștrilor declara săptămâna trecută că nu intenționează să se despartă de Djokovic.

 „Djokovic nu e subiect închis pentru că te folosești de el. Nu pot să spun de el ca de Rotariu sau ca de

 Ganea. E un jucător de care ne vom mai folosi. dacă vrea cineva să-l ia pe Djokovic nu-l dau! Vreau să

 mă folosesc de el. Ca să intre el să joace depinde cu ce echipă joci, când faci schimbarea, ce scor este…”, spunea Becali pe 12 decembrie.

O săptămână mai târziu Gigi Becali s-a răzgândit și a anunțat că-i dă afară pe Damjan Djokovic, Dorin Rotariu și Cristi Ganea.

Gigi Becali s-a răzgândit după o săptămână: „Djokovic, Rotariu și Ganea, out!”

„Ne vom cam despărți de câteva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea… Trebuie să ne despărțim.

 Djokovic, da. Ce să facem? Am zis că util că mai avem două meciui de jucat. Am zis așa… Facem selecție. Să rămână doar crema”, a spus Gigi Becali la Fanatik.



Comentarii