Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dezamăgire totală la Dinamo - Zeljko Kopic, cu moralul la pământ după meciul cu U Cluj!

 

Foto: Sport Pictures



La finalul confruntării dintre Dinamo și Universitatea Cluj, încheiată cu scorul de 0-1, Zeljko Kopic a

 exprimat dezamăgirea sa. Antrenorul „câinilor” a evidențiat dificultățile în atacul echipei, subliniind că

 nu este satisfăcător doar să se creeze ocazii, ci este crucial să și marchezi. Cu toate acestea, Kopic a

 apreciat evoluția generală a jucătorilor săi, remarcând modul în care s-au apărat și ocaziile pe care le-au creat.

„Suntem dezamăgiți, nu e ușor să accepți că ai pierdut. Am avut câteva minute la începutul meciului când am fost ezitanți. Am avut șanse, am avut ocazii de gol.

În începutul reprizei secunde am avut o ocazie mare de gol. Am făcut schimbări, am avut șanse de a marca, am stat bine defensiv, dar așa a fost să fie, am pierdut din nou”.

„Rămâne o mare dezamăgire!”

„Băieții au dat totul pe teren, dar rămâne o mare dezamăgire. Nu a fost ușor, noi am pregătit meciul să atacăm din primul minut, să punem presiune pe ei.

Am primit acel gol, după am început să jucăm din ce în ce mai bine. Am avut șansele noastre de a

 marca. După jocul pe care l-am făcut, e greu să accepți înfrângerea”, a continuat Zeljko Kopic, potrivit fanatik.ro

„Atacul nostru e o problemă, dacă ai în timpul jocului mingea și îți faci ocazii, dar nu marchezi… e o problemă. Avem de lucrat să îmbunătățim atacul.

Lucrăm în fiecare zi, mai ales din punct de vedere tactic, din punct de vedere fizic stăm bine. Ne pregătim mental, analizăm bine meciurile.

Nu pot să spun că băieții nu și-au dorit, am dominat meciul, dar am pierdut. Pentru noi, orice meci de acum înainte este de totul sau nimic”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.



Comentarii