Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferul mult așteptat la Dinamo: Fotbalistul visat în vară, pe cale să vină în iarnă?

 

Foto: Sport Pictures



Jesper van Heertum (26 de ani), fotbalist olandez care activează în postura de fundaș la echipa Botev

 Plovdiv, reprezintă singurul jucător pe care, conform afirmațiilor lui Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, "câinii" au ratat șansa de a-l aduce în vară.

Apărătorul capabil să evolueze și în poziția de mijlocaș defensiv a devenit din nou o țintă pentru echipa de pe "Ștefan cel Mare".

Jasper van Heertum, din nou în vizorul lui Dinamo?

După ridicarea interdicției la transferuri în vară, Dinamo a înregistrat legitimațiile a nouă fotbaliști:

 Adnan Golubovic, Răzvan Began, Josue Homawoo, Lucas Alves, Goncalo Gregorio, Dennis Politic, Hakim Abdallah, Christian Ilic și Cristian Costin.

Într-o intervenție la Gold FM în luna august, Andrei Nicolescu a afirmat că "un singur jucător din lista

 noastră de ținte nu a fost semnat. Un olandez care a jucat ultima dată în Bulgaria a și venit la București".

Dintre jucătorii transferați în această vară la Dinamo, puțini și-au confirmat valoarea, iar cu mare

 probabilitate, echipa din București își va întări lotul în perioada de iarnă. Au apărut numeroase nume de

 fotbaliști care ar putea stârni interesul Dinamo în această perioadă, iar printre aceștia se numără și Jasper van Heertum.

Poate că acesta ar fi putut ajunge la Dinamo în vara trecută dacă negocierile nu s-ar fi împotmolit în ultimele momente?


iAMsport.ro a descoperit motivul real pentru care acest lucru nu s-a întâmplat în vară și de ce fotbalistul nu a devenit parte a echipei nou-promovate în Superligă.

deși Jasper van Heertum mai avea contract valabil până în 2025 cu echipa din sudul Dunării, cei de la

 Botev Plovdiv l-ar fi eliberat pe olandez fără nicio taxă în favoarea alb-roșilor, dar cu menținerea unui procent dintr-un eventual transfer viitor.

Cu toate acestea, conform surselor noastre, în contractul cu Botev exista o primă anuală de aproximativ

 30.000 de euro, pe care fotbalistul dorea să o primească de la bulgari și, în același timp, să semneze cu Dinamo în calitate de jucător liber de contract.

Evident, oficialii de la Botev Plovdiv s-au opus, iar în cele din urmă, nu s-a ajuns la un acord pentru

 transferul fundașului în București. În schimb, într-un interval scurt de timp, a fost prezentat pe rețelele de socializare Lucas Alves.

Jucătorul mai are contract valabil până în 2025 cu Botev Plovdiv, echipa aflată pe locul 8 în efbet Liga.

În acest sezon, a participat doar la cinci meciuri în campionat și la două în Cupa Bulgariei. Rămâne de văzut dacă în perioada de iarnă vor avea loc noi negocieri în privința sa.


Comentarii