Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, pe cale să se transforme radical: Ce schimbări pregătește clubul?

 

Foto: Sport Pictures



Potrivit informațiilor obținute de la GSP, relația dintre Gabriel Glăvan, directorul sportiv al echipei

 Dinamo, și acționarii Red&White se află într-un moment delicat,  există discuții contradictorii privind

 strategia de transferuri și divergențe legate de performanța sa la Dinamo. Antrenorul Zeljko Kopic își

 exprimă dorința de a aduce la club un director sportiv croat, cu care are deja o legătură. În vederea

 rezolvării acestor probleme, clubul bucureștean este în căutarea unei soluții pentru a asigura

 posibilitatea de a efectua transferuri în ultima parte a anului, având în vedere că echipa se pregătește să plece în cantonament pe 3 ianuarie.

„Ne dorim ca cel puțin parte din transferurile dorite să fie la dispoziția antrenorului încă de pe 3

 ianuarie. Noi suntem în niște discuții de câteva zile, în care cristalizăm cele mai bune măsuri”, a

 declarat recent Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, pentru playsport.

Conform informațiilor prezentate anterior de către GSP în luna octombrie, Vlad Munteanu se află pe lista potențialilor candidați ai echipei Dinamo. Acesta este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Ovidiu 

Burcă, fostul antrenor al echipei "câinilor". Fostul fotbalist al clubului Dinamo menținând, de asemenea, o relație solidă cu Andrei Nicolescu.

Cu toate acestea, Munteanu reprezintă o țintă dificilă de atins, având în vedere că activează de mulți ani în cadrul FRF, unde deține în prezent funcția de director sportiv și manager operațional în cadrul forului condus de Răzvan Burleanu.

Gabriel Glăvan a avut un rol esențial în numirea lui Ovidiu Burcă în funcția de antrenor principal la Dinamo.

Chiar dacă a devenit oficial director sportiv la Dinamo în luna mai, Glăvan a fost implicat activ în activitatea echipei în calitate de voluntar pe întreaga durată a perioadei în care Dinamo a evoluat în Liga 2. Acesta a gestionat transferurile care au jucat un rol crucial în promovarea echipei "câinilor" la sfârșitul sezonului 2022/2023.

Comentarii