Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Surpriză de ultimă oră: O veste esențială aduce bucurie în rândul suflării dinamoviste!

 

 Foto: Sport Pictures



Dinamo a obținut victoria în procesul intentat de Nicolae Badea (75 de ani) prin compania sa,

 Computerland România SRL, privind recuperarea unei presupuse datorii în valoare de 433.615 lei,

 aproximativ 88.000 de euro, generată după declanșarea procedurii de insolvență a clubului din Ștefan

 cel Mare. Sentința definitivă a fost pronunțată de Curtea de Apel la data de 6 decembrie, confirmând astfel decizia anterioară a Tribunalului București: Dinamo nu este obligată să plătească!

Curtea de Apel a justificat hotărârea astfel: „Instanța a constatat că suma de 433.615,67 lei pretinsă de

 contestatoare nu reprezintă o datorie a debitoarei, neavând caracter curent, cert, lichid și exigibil, și nu

 sunt îndeplinite condițiile prevăzute de art. 75 alin. 3 și art. 102 alin. 6 din Legea nr. 85/2014, fiind respinsă în mod legal de către administratorul judiciar”.

Computerland a reclamat că, în perioada iulie - decembrie 2021, a plătit 15 facturi în valoare de

 433.615,67 lei, în numele și la cererea reprezentanților legali ai debitoarei Dinamo 1948 S.A. Dintre

 acestea, 152.845 de lei au fost direcționate către hotelul Crystal Palace, proprietatea lui Dumitru Dragomir, pentru "refacturare servicii cazare în perioada 30 iunie - 18 octombrie 2021".


În replică, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a considerat nefondată cererea lui Nicolae Badea, afirmând că sumele menționate reprezintă contravaloarea serviciilor de publicitate furnizate de către Dinamo 1948 S.A, în cadrul promovării logo-ului Computerland. Nicolae Badea deține o participație minoritară la Dinamo 1948 S.A., cu 7,03%, prin intermediul ACS FC Dinamo București, club aflat în Liga 4.

În fața instanței, Computerland a susținut că a achitat cele 15 facturi, în valoare de 433.615,67 lei, în numele și la solicitarea reprezentanților legali ai debitoarei Dinamo 1948 S.A, fără legătură cu contractul de publicitate.

Contractul adițional, contestat de Computerland, validat de instanță

În primă fază, Dinamo 1948 S.A. și Computerland România au încheiat la data de 25 martie 2021 un 

contract de prestări servicii de branding și publicitate, valabil pentru sezonul Ligii 1 2021-2022, între 1 august 2021 - 31 mai 2022. Valoare: 297.500 lei.

Divergențele între cele două părți au apărut din cauza unui act adițional, prin care s-a prelungit perioada contractului de publicitate, 12 iulie - 31.12.2021. 

Astfel, cei de la Dinamo au precizat că sumele reclamate de Computerland au fost achitate în numele lui Dinamo în baza acelui addendum la contract.

Computerland a susținut că nu a fost de acord cu actul adițional și că nu l-a semnat. Documentul respectiv ar fi parafat doar de fostul administrator special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, potrivit GSP.ro


Comentarii