Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vestea pe care orice dinamovist o aștepta din partea conducerii despre transferuri - Nu rata asta!

 





Andrei Nicolescu a dezvăluit planurile de transferuri ale lui Dinamo pentru această iarnă și a discutat despre interesul pentru Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu.

Cu o victorie de 2-0 obținută pe terenul ultimei clasate FC Botoșani, echipa de la Șos. Ștefan cel Mare

 continuă să se afle la o distanță semnificativă de locurile de baraj. Cu toate acestea, în „Groapă”, se

 lucrează intens la operațiunile de transfer, iar Andrei Nicolescu, administratorul special, promite că acestea vor aduce nume sonore.

Oficialul dinamovist a subliniat că noile achiziții vor fi la un nivel foarte înalt, potrivit pentru competiția din Superligă.

Andrei Nicolescu anunță ce transferuri face Dinamo în iarnă: „Sunt foarte, foarte buni!”. Ce spune despre Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu.

Prezent la emisiunea ProSport Live, Andrei Nicolescu a discutat despre planurile de transferuri ale

 echipei Dinamo în această perioadă de mercato. Cu fermitate, a asigurat că în Șos. Ștefan cel Mare vor

 ajunge jucători care vor aduce o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește valoarea echipei, chiar dacă întâmpină reticența unor fotbaliști români în privința semnării contractelor.

În privința lui Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu, administratorul special a ales să rămână rezervat în comentarii, fără a infirma posibilele discuții purtate cu cei doi jucători.

„Sunt și din campionatul nostru, sunt și de afară (n.r. jucători români), jucători pe care noi îi considerăm foarte, foarte buni pentru nivelul campionatului.

(n.r. despre Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu) Vă dați seama că nu o să pot să vă confirm sau să vă

 infirm nimic. Noi încercăm să venim, în momentul în care am rezolvat unul dintre primele transferuri, să venim oficial în fața dumneavoastră cu această informație”, a spus Andrei Nicolescu.

Comentarii