Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce a avut de zis Zeljko Kopic, înainte de ultimul meci al anului pentru Dinamo

 

Foto: Sport Pictures



Într-o conferință de presă susținută joi, antrenorul echipei Dinamo București, Zeljko Kopic, a subliniat

 că echipa sa trebuie să atingă nivelul maxim pentru a reuși să obțină victoria în partida cu FC Voluntari, din etapa a 21-a a Superligii de fotbal.

"Ceea ce avem nevoie mâine este să ne atingem nivelul maxim. Trebuie să dăm 100% pentru a câştiga meciul, pentru că Voluntari a jucat foarte bine în ultimele două partide. 

Zeljko Kopic își propune să încheie anul cu o victorie alături de Dinamo.

Au o defensivă foarte bine organizată, iar în ofensivă au câţiva jucători de calitate, ceea ce îi transformă

 într-o echipă foarte bună. Au câţiva jucători periculoşi, dar valoarea lor este dată de echipă, au o

 apărare foarte stabilă, o organizare foarte bună a echipei, e dificil să joci împotriva lor", a declarat Kopic.

=

Antrenorul croat afirmă că atacantul slovac Adam Nemec, fost jucător al echipei Dinamo, reprezintă un pericol pentru echipa adversă.

"Adam Nemec este unul dintre cei mai buni jucători ai lor, cu calităţi ofensive foarte bune. E foarte bun în careu, cu o posesie bună".

Zeljko Kopic menționează că starea de spirit în echipă a înregistrat o îmbunătățire după victoria cu

 scorul de 2-0 obținută în deplasare în etapa anterioară împotriva ultimei clasate, FC Botoșani.

"Atmosfera este bună, e o energie pozitivă. Suntem fericiţi că ultimul rezultat obţinut a fost într-un meci

 foarte important pentru noi toţi. Dar în continuare trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct.

=

E adevărat, e o atmosferă mai bună în acest moment, dar trebuie să muncim în continuare foarte mult,

 să pregătim meciurile următoare cât mai bine. Am observat o oarecare îmbunătăţire a jocului din punct de vedere defensiv, dar ofensiv încă mai avem probleme. T

rebuie o mai bună comunicare între jucători pentru a controla jocul, dar într-adevăr au fost momente de joc bun", a declarat croatul.

Zeljko Kopic: ”Va fi o perioadă de analiză”

"Perioada vacanţei este scurtă, apoi urmează să ne pregătim din nou împreună. Pot apărea şi anumite schimbări de jucători, va fi o perioadă de analiză şi de verificare a unor jucători, dar este un proces normal la orice echipă", a mai spus Kopic potrivit sport.ro


Comentarii