Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Surpriza: Conducerea dinamovistă negocieri avansate cu un jucator de la FCSB

 

 Foto: Captură Digi Sport


 Primul transfer bombă al iernii pe care îl face Dinamo e de la marea rivală FCSB. Însă, nu este vorba nici despre Dorin Dotariu, nici despre Damjan Djokovic!

Fostul jucător al lui Gică Hagi este foarte aproape să semneze contractul, iar oficializarea mutării ar putea interveni înainte de trecerea în noul an calendaristic.

S-au pus de acord? Dinamo realizează primul transfer de mare impact al iernii, aducând un jucător de la

 rivala lor, FCSB! Fostul elev al lui Gică Hagi este la un pas să-și pună semnătura.

Dinamo are în plan să efectueze o serie de transferuri importante, având în vedere necesitatea unor întăriri substanțiale pentru a se bate în play-out și a evita retrogradarea.

În lungul șir al mutărilor planificate, Dinamo a îndreptat privirea către câțiva jucători de la rivala FCSB.

 Printre primii aflați în atenția publicului s-au numărat Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, cei cărora

 Gigi Becali le-a comunicat că nu vor face parte din echipa care va pleca în cantonamentul de iarnă al

 FCSB, fiind îndemnați să-și găsească alte echipe. În urma anunțului lui Becali, Andrei Nicolescu a

 inițiat negocierile contactând patronul FCSB. Ulterior, s-a dezvăluit că nu doar Djokovic și Rotariu

 sunt pe lista de achiziții a lui Dinamo. Un alt fotbalist de la FCSB vizat pentru transfer este Cristi

 Ganea, fundașul stânga în vârstă de 31 de ani. Acesta a intrat și el în dizgrația lui Gigi Becali, iar Dinamo vizează să profite de situație.

Surprinzător, Ganea pare să fie cel mai deschis la negocieri dintre cei trei menționați, fiind foarte aproape să semneze cu echipa alb-roșie, conform informațiilor de la As.ro.

Se pare că fotbalistul și-a exprimat acordul de principiu cu "câinii", rămânând de pus la punct doar câteva detalii minore.

Cristi Ganea a avut doar 8 apariții pentru FCSB în acest sezon, fără să se evidențieze în planul ofensiv.


Comentarii