Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Au ieșit la iveală sumele pe care le încasează lunar jucătorii lui Dinamo

 




Sumelor încasate lunar de către jucătorii echipei Dinamo li s-au dat publicității, dezvăluind că Dennis Politic și Goncalo Gregorio se situează în fruntea acestui clasament salarial.

Cu toate acestea, performanțele echipei nu reflectă în mod corespunzător aceste investiții financiare.

 Zeljko Kopic a suferit o înfrângere în meciul său de debut cu Sepsi, scor 1-2, situând echipa în

 continuare pe penultima poziție în clasament, cu doar 10 puncte acumulate după 18 etape.

Topul salariilor de la Dinamo evidențiază că Dennis Politic și Goncalo Gregorio primesc lunar câte

 8.000 de euro, fiind urmați aproape de Dani Iglesias, Hakim Abdallah și Neluț Roșu, care beneficiază

======

 de câte 7.000 de euro. În schimb, Lucas se află în categoria celor cu un salariu lunar de 5.000 de euro, potrivit fanatik.ro

Ioan Andone a exprimat opinia că echipa sa favorită ar trebui să gestioneze cu încredere lupta împotriva retrogradării în această perioadă și să își propună, în sezonul viitor, obiective mai ambițioase.


„Având aceste salarii, este imperativ să te salvezi de la retrogradare și să îndrăznești să treci la următorul nivel în următorul sezon”, a declarat „Fălcosul”, care se află în discuții pentru un posibil revenire în conducerea echipei de suflet. Andrei Nicolescu i-a transmis recent o propunere înainte de numirea lui Kopic ca antrenor principal, dar este necesară o nouă rundă de discuții pentru finalizarea detaliilor.

„Mi-a propus, i-am zis că o să mă gândesc. Nu ca antrenor, nu s-a pus problema să vin antrenor, am

 refuzat din prima. Dacă vreau să-i ajut să mă gândesc, o să ne întâlnim în zilele următoare. M-a invitat la o discuție cu acționarii”, a dezvăluit Andone.

Ionel Dănciulescu dezvăluie aspecte din interiorul vestiarului echipei Dinamo, ilustrând tensiunile existente între jucători.

Preocupat de criza echipei, Dănciulescu a constatat că atmosfera din vestiar este extrem de tensionată. Acesta susține că relațiile dintre jucătorii români și cei străini sunt marcate de numeroase neînțelegeri, aceasta fiind și motivul deciziei de a opta pentru antrenorul croat.

„Am ceva date, tocmai de asta a fost ales și antrenorul croat la Dinamo. Cei din conducere știu că există

 ceva probleme în vestiar, mă refer la jucătorii români și la cei străini, sunt anumite divergențe și probleme între grupuri.

Aducând un jucător străin, este imparțial, nu are niciun fel de parti-pris și mă gândesc că și acesta poate fi un considerent în a-l alege pe antrenor, cu toate că e un risc mare pentru că nu cunoaște foarte bine fotbalul românesc, nu este ancorat în ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Pentru Dinamo, timpul este foarte scurt și trebuie să adune puncte în fiecare meci, ceea ce e un pic mai complicat”, a explicat fostul mare atacant al „câinilor roșii”, la Digi Sport.

Comentarii