Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Zeljko Kopic, direct la subiect: Ce a spus Zeljko Kopic când a fost provocat cu întrebarea despre psiholog la Dinamo? Voi ce parere aveti?

 

sursa foto: GSP.ro



De la sosirea sa la Dinamo, Zeljko Kopic (46 de ani) a suferit înfrângeri în cele două partide de

 campionat disputate. "Câinii" au cedat în fața echipei Sepsi, scor 1-2, și a Universității Cluj, scor 0-1,

 obținând totodată un rezultat de egalitate cu Oțelul în Cupa României, insuficient pentru a avansa în sferturile de finală.

Întrebat despre posibilitatea aducerii unui psiholog la Dinamo, Zeljko Kopic a răspuns. După 19 etape,

 echipa din București ocupă penultimul loc în clasamentul SuperLigii, având doar 10 puncte acumulate.

 De asemenea, formația de la Ștefan cel Mare are la activ 13 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

În încercarea de a remedia situația, Zeljko Kopic ia în considerare aducerea unui psiholog pentru a asista jucătorii în recuperarea încrederii în sine.

”Putem vorbi despre acest aspect când alcătuim un staff. Multe cluburi au un psiholog sau un mental

 coach. Totuși, pentru a ne confrunta cu această situație, trebuie să vorbim mai mult între noi, să analizăm mai multe aspecte și să dăm fiecărui jucător puterea de a se confrunta cu această situație.”, a declarat Zeljko Kopic pentru iamsport.ro.

Dinamo îl poate da afară pe Zeljko Kopic în ianuarie

Chiar dacă a sosit recent, croatul nu are garantat postul pentru a doua parte a sezonului, o situație pe care o anticipase în urma acceptării unei clauze particulare.

Mai precis, în contractul semnat între Zeljko Kopic și Dinamo există o clauză care prevede că

 antrenorul poate fi eliberat din funcție dacă nu obține nicio victorie în meciurile din SuperLigă în acest sfârșit de an.

”Problema e că am auzit că domnul acesta care a venit la Dinamo are o clauză în contract conform

 căreia dacă pierde toate meciurile poate fi dat afară fără niciun fel de pretenție financiară. Nu primește nicio compensație financiară”, a spus Robert Niță, citat de Fanatik.



Comentarii