Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lista Explozivă: Jucătorii lui Dinamo Care Par A Părăsi Echipa!

 

Foto: Sport Pictures



Alessandro Caparco, specialist în antrenamentul portarilor la Dinamo, a oferit informații cu privire la lista de transferuri a echipei „câinilor”.

El a dezvăluit că Damjan Djokovic, apropiat al italianului, a exprimat faptul că nu își dorește să

 evolueze pentru Dinamo în faza play-out. Prin urmare, prima țintă pe piața transferurilor pentru „câini” pare că s-a dovedit a fi un eșec deja.

„A discutat și antrenorul (n.r. Zeljko Kopic) cu Djokovic, ei sunt vecini la Zagreb, stau pe aceeași stradă. Dar Damian nu vrea să joace în play-out...”.

Caparco: „Am fost șocat când am văzut lista de transferuri de la Dinamo”

„Eu am văzut lista de transferuri a lui Andrei Nicolescu, făcută împreună cu Gabi Glăvan, înainte să

 plece. E o listă cu nume importante, cu jucători care au jucat la nivel important. Erau 20-22 de fotbaliști. Nu să aduci atâția, dar să ai variante. Listă cu nume grele. 

Am fost șocat când am văzut, nu știam dacă ne putem permite așa ceva. Dar e totul real. Eu zic că la Dinamo va fi bine.

7-8 jucători vor pleca. Trebuie să te înțelegi cu ei, dacă nu vor, nu pleacă. Au contracte care trebuie

 respectate, dar nu au metode vechi, să îi trimită să se antreneze singuri”, a declarat Caparco, la „Digi Sport Matinal”.

Conform informațiilor furnizate de GSP, printre jucătorii care ar putea pleca de la Dinamo se numără:

 Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Cătălin Țîră, Ricardo Grigore, Ionuț Borcea și Hakim Abdallah (în situația în care va sosi un alt atacant de calibru). De asemenea, se ia în calcul împrumutarea unor jucători pentru a le oferi șansa să acumuleze minute de joc.


Comentarii