Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, pe cale să revină în forță: "Câinii" , pregătiti pentru o transformare uriașă!

 





Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, manifestă încredere în procesul de

 scoatere a clubului din starea de insolvență. Echipa a încheiat anul cu rezultate pozitive, înregistrând

 victorii împotriva echipelor Botoșani și FC Voluntari. Andrei Nicolescu adaugă la șirul de vești bune, afirmând că există șanse mari ca clubul să iasă din insolvență în cursul anului 2024.

Andrei Nicolescu: 

„Orice variantă de rămânere în Liga 1 intră în calcul, nu despre asta e vorba, dar înainte de toate astea

 trebuie să ne facem bine temele pentru această perioadă. Mare parte din munca pe care am început-o noi nu se va putea finaliza acum, între 23 decembrie și 3 ianuarie.

Încercăm să acoperim cât mai multe zone, să avem niște înțelegeri deja pentru a da antrenorului cât mai

 mult timp de pregătire. Și el e conștient că adaptarea unui jucător nou durează. Cantonamentul pentru el și pentru preparatorul lui fizic e cel mai bun moment pentru a duce echipa acolo unde-și dorește.

Dinamo, anul ăsta, se va stabiliza din punct de vedere financiar, prognozăm și ieșirea din insolvență, deci cumva lucrurile vor lua o altă turnură, indiferent de ce se întâmplă. 

Pe primul plan este consolidarea administrativă a clubului, ca el să nu aibă niciodată probleme legate de alte diverse zone în care a fost în perioadele anterioare”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit sport.ro.

Am avut discuții cu peste 20 de jucători. Suntem aproape să semnăm cu unul sau doi jucători. O să

 vedem care ținte sunt mai aproape de noi, o să vedem cine e mai circumspect privind venirea la Dinamo. Nu vorbesc despre sume, dar ce se vehiculează nu e mereu real.

Noi încercăm ca fiecare leu cheltuit să fie cât mai eficient. Au fost discuții cu domnul Becali, dar nu depinde doar de noi, depinde și de jucător - Andrei Nicolescu

Comentarii