Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Furia unei Legende Dinamoviste: Declaratii Incendiare Despre Jucatorii Actuali! + Cine Este Arbitrul în Meciul ce Va Decide Destinul Codașilor?

 

Foto: Sport Pictures


Gheorghe Mihali, figura emblematică a echipei Dinamo București și a naționalei României, a luat

 poziție fermă. Conform fostului fotbalist, jucătorii din tabăra "alb-roșie" nu au nicio justificare pentru prestația dezastruoasă din Liga 1.

Mihali atrage atenția asupra unei situații critice în care se află fotbaliștii de la Dinamo, care, în ciuda

 beneficiilor financiare consistente primite la timp, par să se îndrepte către o retrogradare în "Divizia B".

„Când aud că jucătorii sunt dărâmați, terminați… Dar când câștigă 10.000 de euro pe lună nu mai sunt

 dărâmați? Ei sunt jucători profesioniști, problemele sunt la oamenii care stau acasă și nu au ce pune pe

 masă. Ei trebuie să accepte presiunea. Toți care sunt acolo, cu antrenor, cu staff, trebuie să fie alături de ei.

În rest, dacă nu au valoare, să plece! Am avut șansă, s-au aliniat planetele și am promovat, iar acum vrem să retrogradăm iar? Sunt dărâmați la final de lună, când le intră salariile? Munciți pentru banii ăia! 

Arătați, de asta sunteți la unul dintre cele mai mari cluburi!”, a declarat Mihali, pentru PlaySport, în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9″ .

La finalul a 19 etape, Dinamo București ocupă poziția a 15-a în clasament, fiind penultima echipă, având zece puncte.

Partida FC Botoșani - Dinamo de luni va fi condusă de Sebastian Colțescu, care a fost desemnat să arbitreze meciul, potrivit Prosport.ro


Comentarii