Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Surpriză totală la Dinamo: Lovitură de Teatru la Dinamo, Întrebările Care Nu Au Răspuns!

 

Foto: Sport Pictures




Ovidiu Burcă (43 de ani), fostul antrenor principal de la Dinamo, respinge informația comunicată de

 acționarul Eugen Voicu, care susținea că acesta urmează să ocupe funcția de consilier la Red&White, firma deținătoare a majorității acțiunilor clubului.

Recent, Eugen Voicu, acționar majoritar la Red&White, entitatea ce controlează 80% din acțiunile

 clubului, a făcut cunoscut faptul că Ovidiu Burcă va continua să ofere consultanță la Dinamo în calitate de consilier Red&White.

„Ovidiu este acum colaborator Red&White, am ajuns la o soluție în care va fi, pentru câteva luni,


 consilierul nostru. Ne va ajuta în anumite situații. Important era să avem un gest de mulțumire pentru efortul pe care l-a depus pentru acest club”.

După declarația lui Voicu, antrenorul responsabil pentru revenirea lui Dinamo în prima ligă a transmis o

 clarificare către GSP.ro. Ovidiu Burcă afirmă că nu va continua în nicio funcție la clubul alb-roșu.

„NU rămân în club și NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie în ceea ce privește managementul de

v

 orice fel al clubului, lucru pe care l-am precizat foarte clar în conferința de presă susținută în momentul când am decis să ne oprim.

Pentru moment, capitolul Dinamo este unul închis. Ma odihnesc puțin și mă voi implica total într-un 

viitor proiect care să fie la nivelul ambițiilor mele profesionale. Am o relație bună cu toți cei de la Dinamo, la fel cum am avut peste tot unde am profesat.

Viața merge înainte iar eu vreau să mă concentrez exclusiv pe cariera de antrenor”.

Comentarii