Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andrei Nicolescu, Planuri Mărețe: Ce Inițiative Urmează Să Implementeze la Dinamo?

 


sursa: captură Digi Sport


Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo și acționar în Red&White, compania cu 80%

 din acțiunile clubului, a făcut publice o serie de inițiative pe care intenționează să le pună în aplicare începând cu luna ianuarie, în efortul de a salva echipa de la retrogradare.

Nicolescu a dezvăluit că antrenorul Zeljko Kopic va implementa diverse măsuri pentru a consolida

 nivelul de profesionalism al jucătorilor. Oficialul lui Dinamo a subliniat că, în cazul în care deciziile

 luate de acum încolo ar avea rezultate negative și ar duce echipa spre Liga 2, el ar fi pregătit să-și asume responsabilitatea și să-și asigure plecarea.

„Îmi asum răspunderea pentru ce s-a întâmplat în vară, deși nu sunt 100% cel care a implementat măsurile în vară. Acum, în iarnă, îmi asum sută la sută dacă nu vor fi măsurile bune. 

Eu am mandatul pe masa acționarilor, care vor aprecia dacă deciziile pe care le-am luat sunt bune sau nu”, a declarat Andrei Nicolescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Andrei Nicolescu: „Cristalizăm o serie de măsuri pentru ianuarie”

„Cristalizăm o serie de măsuri, inclusiv în zona de administrare, privind capacitarea tuturor resurselor.

 Anumite măsuri în cadrul staff-ului care să ducă la niște rezultate mai bune. Mă refer la metodologia de

 lucru a lui Kopic. Apoi, la unele transferuri pe care el și Gabi Glăvan le vor considra necesare. E greu să dau detalii. 

Zeljko a remarcat niște lucruri pe care nu le facem, pe care o echipă profesionistă ar trebui să le facă. E

 vorba de «igiena» personală a jucătorilor, mă refer la toate aspectele privind viața unui fotbalist profesionist. Să responsabilizeze prin numite măsuri jucătorii. Îmi e greu să spun câte transferuri facem, dar nu în număt atât de mare precum s-a vehiculat. 

Mă bazez pe puncte în aceste două meciuri rămase (n.r. - cu Botoșani și Voluntari), mă bazez pe

 informațiile primite de la antrenor și pe ceea ce simt eu. Poți să dai vina pe ghinion de 3-4 ori, nu de 10 ori. Am înțeles că Zeljko vrea să vorbească cu Ovidiu după meciurile acestea două, după ce va avea și el o perspectivă mai de ansamblu. 

Cred că a fost decizia bună să îl angajăm pe el. Știa aproape toate infomațiile, mai puțin pe cele de bucătărie internă”, a mai declarat Andrei Nicolescu.

Comentarii