Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce Spune Costin Amzăr Despre Modul de Pregătire al Meciurilor cu Zeljko Kopic!

 

Foto: Sport Pictures



Dinamo a înregistrat o remiză, 3-3, pe teren propriu în ultima etapă a grupelor Cupei României

 împotriva echipei Oțelul Galați. Această performanță plasează "Câinii Roșii" pe locul 4 în grupă,

 eliminându-i astfel din competiție înainte de sferturile de finală. Meciul a reprezentat a doua apariție a

 lui Dinamo sub comanda lui Zeljko Kopic, după înfrângerea din campionat cu Sepsi, scor 1-2.

Costin Amzăr susține că Dinamo nu a suferit modificări tactice semnificative sub conducerea lui Zeljko

 Kopic, cel puțin până în prezent, menținându-se pe aceleași coordonate tactice stabilite în timpul mandatului lui Ovidiu Burcă.

"Ne pare rău pentru asta, și în vestiar eram supărați că n-am putut face mai mult. Mergem mai departe,

 n-avem ce să facem. 3-1 (n.r. în minutul 57) pe greșelile noastre, ei n-au putut să ne facă nimic. Asta e.

Trebuie să începem să facem și noi puncte, ăsta să fie meciul de unde să începem cu victoriile în

 campionat. Sperăm s-o scoatem la capăt și să fie bine. În două-trei zile cât a fost Mister aici nu cred că a putut să schimbe ceva.

Are o altă gândire față de Ovidiu, dar tacticile sunt la fel, noi jucăm ce știm. Calcule... Nu ne facem niciun calcul, o luăm de la meci la meci. Fanii sunt nemulțumiți, n-aș vrea să discut eu despre asta.

E un meci de Cupă, afară a nins de dimineață până acum, cred c-a fost și asta o problemă. Habar n-am. (...) Noi ne facem meciurile, jucăm ce trebuie și mergem mai departe. Sperăm să scoatem maximum de puncte ca să ne salvăm", a declarat Amzăr, potrivit Digisport.ro

Comentarii