Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Valuri de schimbări la Dinamo! Pleacă unul, vine altul. Va afecta în vreun fel această decizie?

 

Foto: Sport Pictures



Valuri de schimbări la Dinamo! După ce Andrei Bendeac, responsabilul de social media, și-a anunțat

 demisia, un alt membru din echipă se alătură listei plecărilor. Laurențiu Angheluș, analist video al

 clubului încă din sezonul trecut, a decis să-și încheie colaborarea cu ”câinii” înainte de ultimul meci din 2023, după o neînțelegere cu conducerea, într-o decizie luată de comun acord.

Conform informațiilor iAM Sport, înlocuitorul lui Laurențiu Angheluș va fi Victor Socolov, unul dintre

 voluntarii devotați ai echipei din București. Prezent în club de mai multe luni, Socolov nu se limitează doar la activitățile din timpul meciurilor, ci s-a implicat și în departamentul de scouting.

În cadrul ultimului meci de pe teren propriu împotriva ”U” Cluj, Victor Socolov a fost surprins de

 reporterul iAM Sport la tribuna de lângă masa presei, având un laptop în mână și fiind însoțit de Gabi Glăvan, alături de cameramanul ce filmează meciurile ”câinilor”.

Exodul continuă la Dinamo: Laurențiu Angheluș, expertul video, renunță la postul său!

Dinamo a obținut prima victorie din luna august în fața FC Botoșani, într-un meci disputat luni, 18

 decembrie, cu scorul de 2-0. Cu toate acestea, "câinii" se află la 13 puncte în clasament, la o distanță de zece puncte de locul 14, ultimul care asigură evitarea barajului.

În interiorul clubului, situația este tensionată și plină de incertitudini. Andrei Bendeac, responsabilul de social media al "câinilor", și-a anunțat demisia printr-un post pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, conform informațiilor iAM Sport, Gabriel Glăvan, directorul sportiv, urmează să-și prezinte demisia în zilele următoare.

Un aspect notabil este contribuția semnificativă a lui Laurențiu Angheluș la strategia de scouting a

 clubului. El a fost cel mai important în ceea ce privește scouting-ul în sezonul trecut. Este persoana care l-a identificat și l-a recomandat pe Ghezali la club.

Angheluș a fost parte a echipei Dinamo încă din stagiunea anterioară, însă inițial a colaborat pro bono. Contractul oficial i-a fost oferit în luna mai, spre finalul stagiunii din Liga 2.

Victor Socolov, proaspătul analist din cadrul echipei

Echipa nou-promovată și-a manifestat promptitudinea în această privință, aducând un nou membru în staff-ul său tehnic. Noul analist video al echipei este Victor Socolov, care până recent a activat ca voluntar în cadrul clubului și a îndeplinit rolul de chief scouter în departamentul de scouting al "câinilor".

După demisia lui Laurențiu Angheluș, Gabriel Glăvan a decis să organizeze un "test" pentru cei

 interesați de postul de analist video. Acest "examen" a constat într-o analiză detaliată a echipei Universitatea Cluj, înaintea meciului direct.

Dintre toți candidații, Victor Socolov s-a evidențiat în ochii lui Glăvan, impresionându-l cel mai mult, motiv pentru care a fost numit în această nouă funcție.


În plus, noul analist video al echipei și-a început activitatea încă de la partida  încheiată cu un scor strâns de 1-0 în favoarea Universității Cluj.


Comentarii