Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Dinamo, la Un Pas de O Lovitură Uimitoare pe Piața Transferurilor!

 

 Foto: Sport Pictures



Dinamo are în plan să producă un impact semnificativ în această perioadă de iarnă prin transferul internaționalului român Ionuț Nedelcearu (27 de ani).


Echipa de pe Șoseaua Ștefan cel Mare nu a mai obținut victorii în Superligă încă din luna august,

 determinând o schimbare de direcție din partea conducerii din Red&White. Conform declarației făcute

 de administratorul special Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii Exclusiv Dinamo, sunt planificate

 câteva mutări puternice în "Groapă" pentru a transforma echipa din actuala sa formă în una capabilă să ajungă în play-off.

Niciunul dintre sectoarele echipei nu a reușit să ofere satisfacția dorită, motiv pentru care se caută

 întăriri nu doar în atac, ci și în defensivă. Potrivit informațiilor ProSport, Ionuț Nedelcearu a fost deja

 contactat de oficialii "câinilor" pentru a reveni la clubul care l-a format, având în vedere că acesta a avut o prezență minimă pe teren pentru Palermo în actualul sezon.

Dinamo are în plan un transfer spectaculos: Ionuț Nedelcearu este pe cale să revină în "Ștefan cel Mare".

Conducerea de la Dinamo a inițiat discuții cu Ionuț Nedelcearu, exprimându-și dorința de a-l aduce

 înapoi în echipa din „Groapă”. Ei își propun să îl convingă pe fotbalistul român că ar juca un rol

 esențial în primul „11”, mai ales că defensiva echipei nu a corespuns așteptărilor în acest sezon. Cu doar 17 minute jucate în această stagiune pentru Palermo în Serie B, Nedelcearu este în prezent sub contract cu clubul italian până în vara anului 2025. Există posibilitatea discutării unei variante de împrumut, cel puțin până la finalul acestui sezon.

Evaluat la 1,5 milioane de euro în vara acestui an, Ionuț Nedelcearu a început cariera la seniori la Dinamo, unde a evoluat timp de cinci ani, între 2013 și 2018. De-a lungul carierei sale, a jucat și în Rusia, la Ufa, în Grecia, la AEK Atena, și a ajuns în Italia, unde, înainte de Palermo, a mai evoluat pentru...

Andrei Nicolescu își asumă „revoluța de iarnă” de la Dinamo

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, spune că în această iarnă nu va repeta greșelile

 din vara anului trecut, când nu s-a implicat personal în campania de transferuri a clubului. Acesta le

 promite fanilor că va crea o echipă de nivel ridicat pentru Superliga, pentru a fi sigur că se va evita retrogradarea.

„Mi-am asumat ca împreună cu noul antrenor să producem o revoluție a rezultatelor. Am știut de la

 început că pentru aceste etape rămase ne va fi foarte greu și ne va trebui acest noroc pe care l-am tot invocat, și nu l-am avut, pentru a face rezultate bune în această perioadă.

Acum îmi e din ce în ce mai evident, datorită faptului că nu am reușit să luăm puncte în aceste etape, că Dinamo, din punct de vedere valoric, sau al exprimării jocului echipei în teren, ca să se salveze de la retrogradare trebuie să fie o echipă de play-off. Adică, să joace la nivelul unei echipe de play-off”, a spus Andrei Nicolescu, la Exclusiv Dinamo.


Comentarii