Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima Reacție a Impresarului pe Lista "Câinilor"

 

sursa foto: GSP.ro



Se prefigurează o schimbare semnificativă în conducerea echipei Dinamo. Gabriel Glăvan, directorul

 sportiv numit cu fast în vara acestui an, se află în pragul plecării, fiind inclus pe "lista neagră" a oficialilor clubului după doar șase luni în funcție.

Potrivit informațiilor de la Fanatik, demiterea lui Glăvan este consecința campaniei de achiziții

 dezastruoase din vară, iar conducerea ia în calcul două variante de înlocuire. Andrei Nicolescu își

 dorește aducerea lui Vlad Munteanu, în timp ce Răzvan Zăvăleanu preferă opțiunea lui Bogdan Apostu.

Într-un demers de a obține mai multe informații, reporterii iAMsport.ro au încercat să ia legătura cu cei

 implicați. Gabriel Glăvan a comunicat că încă nu a fost demis, dar a lăsat să se înțeleagă că zilele sale la club sunt numărate.

”Nu vreau să fac prea multe comentarii. Nu am fost dat afară de la Dinamo, dar situația mea se va clarifica zilele viitoare”, a spus Gabi Glăvan, pentru iAMsport.ro.

Bogdan Apostu: ”Am o relație excelentă cu Răzvan Zăvăleanu”

Mai apoi, am contactat agentul Bogdan Apostu, care a dezvăluit că este deschis la o posibilă colaborare cu Dinamo, cu mențiunea că nu ar ocupa funcția de director sportiv.

”Eu sunt agent FIFA, unul dintre puținii care au luat examenul conform noilor regulamente

 internaționale. Tot conform noilor regulamente internaționale, pot colabora exclusiv cu un club, adică

 un club are dreptul să colaboreze exclusiv cu un agent, printr-un contract scris, agreat de noile reglementări ale agenților de jucători.


Vis-a-vis de Dinamo, eu am o relație foarte bună cu Răzvan Zăvăleanu, mă cunosc de foarte mult cu el, de vreo 15 ani, cred că a făcut treabă peste tot pe unde a fost. Dacă e adevărat că s-au gândit la mine, nu pot decât să mă bucur.


Tot ce pot eu să spun este că îl respect pe Glăvan, eu l-am adus la UTA, e un băiat inteligent, care știe fotbal, nu știu dacă a plecat sau nu de la Dinamo, nu sunt în țară. Totuși, Bogdan Apostu nu poate fi director sportiv.

Eu voi accepta doar poziția de președinte. Eu am refuzat două oferte din Superligă, de președinte

 executiv, pentru că am meseria pe care o am. Și mai mult din Liga 2, important să se știe.

Eu respect foarte tare Dinamo și cred că e un club mare, care merită mai mult decât are în momentul

 ăsta și am toată deschiderea să colaborez cu ei, dar nu din postura de director sportiv”, a declarat Bogdan Apostu, pentru iAM Sport.

Cum ar putea reveni Vlad Munteanu la Dinamo

Vlad Munteanu nu a răspunsul apelurilor venite dinspre redacția noastră, însă o sursă din cadrul FRF, unde fostul mijlocaș ocupă funcția de director sportiv, ne-a dezvăluit că acesta ar putea fi interesat de mutare.

Deși nu i-a informat pe cei de la FRF momentan nimic despre presupusul interes al lui Dinamo, Munteanu ar putea fi tentat de ”câini” prin prisma faptului că este dezamăgit de salariul pe care îl primește la Federație, undeva între 7 și 8 mii de lei.

Așadar, dacă i se oferă un salariu mai aproape de așteptările sale financiare, fostul ”tricolor” ar putea reveni în Ștefan cel Mare.



Comentarii