Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo interesată de un croat bine cunoscut "câinilor" și stadiu avansat cu doi jucători doriți de conducerea dinamovistă


 Foto: Digi Sport


În timpul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Cristi Coste a pus o întrebare directă

 administratorului special Andrei Nicolescu cu privire la rolul antrenorului croat în iminenta campanie de transferuri de iarnă.

Cristi Coste a abordat subiectul implicării lui Zeljko Kopic în procesul de transferuri pentru Dinamo,

 întrebând:  ”V-a propus și domnul Kopic jucători?”, a întrebat Cristi Coste, moderatorul emisiunii  ”Colaborează activ cu partea de scouting, are și el niște propuneri, se implică.

În plus, Cristi Coste a adus în atenție faptul că clubul Dinamo manifestă un interes concret față de un fost jucător a lui Dinamo, și anume Filip Mrzljak.

”E pe listă?”, Cristi Coste a adresat întrebarea, iar Andrei Niculescu a oferit prompt un răspuns.

”Nu pot comenta, aș vrea să putem să finalizăm”. Așadar, dinamoviștii preferă să nu discute public despre transferuri, de teama că aceste mutări nu se vor concretiza.

 Pe lista scurtă a jucătorilor dorți momentan la Dinamo, printre aceștia aflându-se atacantul Florin

 Andone. Evaluat la 800.000 de euro conform transfermarkt.com, acest atacant mai are un contract

 valabil cu Eldense până în vara anului 2025, însă există posibilitatea să ajungă să fie liber de contract la Dinamo. Un aspect complicat îl reprezintă accidentarea suferită de Andone într-un meci oficial ieri, ceea ce face ca "câinii" să aștepte evaluarea severității leziunii potrivit FANATIK.

TOT FANATIK a descoperit că discuțiile dintre dinamoviști și Ronaldo Deaconu, precum și Ionuț

 Nedelcearu, sunt într-un stadiu avansat. Acești doi fotbaliști, în teorie, ar putea contribui la îndeplinirea

 obiectivului echipei. În timp ce Nedelcearu are un contract cu Palermo până în 2025, Deaconu, fost la

 ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaș și Sepsi, se află în ultimele șase luni ale contractului său cu formația poloneză Kielce.

Negocierile cu cei trei fotbaliști, respectiv Florin Andone (atacant, 30 de ani, Eldense), Ronaldo Deaconu (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, Korona Kielce) și Ionuț Nedelcearu (fundaș central, 27 de ani, Palermo), au fost gestionate în principal de către administratorul Andrei Nicolescu, având însă implicarea colaborativă a antrenorului Zeljko Kopic.


Comentarii