Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alertă de transfer: Dinamo pregătește o lovitură de proporții! Un posibil transfer de lux in atentia "câinilor"

 

Foto: Sport Pictures



Dinamo își îndreaptă atenția către Florin Andone pentru a-l aduce în echipă în timpul pauzei de iarnă.

 Cu toate acestea, nu este singurul jucător de calibru care ar putea ajunge la "Ștefan cel Mare". Florin

 Andone (30 de ani) se apropie tot mai mult de prima sa experiență ca fotbalist în România, conform

 informațiilor  obținute de FANATIK. Atacantul lui Eldense este principala țintă de transfer pentru

 Dinamo în această iarnă. În lista de achiziții a echipei mai figurează și alte două nume experimentate.

Florin Andone este în vizorul lui Dinamo pentru perioada de transferuri din iarnă. De ce a eșuat transferul la Rapid în vara trecută.

Florin Andone nu a jucat niciodată în România la nivel de seniori. Botoșăneanul are șansa să-și facă

 debutul în tricoul lui Dinamo începând cu anul 2024. În vara trecută, Andone a fost pe lista de transferuri a Rapidului, echipa sa de suflet, dar mutarea nu s-a concretizat.

Inițial, Florin Andone își dorea să îmbrace tricoul echipei Rapid, dar această mutare nu s-a materializat deoarece soția atacantului a refuzat să părăsească Spania pentru România.

Cu toate acestea, situația s-a schimbat radical, deoarece Florin Andone își dorește acum să fie inclus în

 lotul pentru Euro 2024. Atacantul de la Eldense vizează să se afle în atenția selecționerului Edi

 Iordănescu și este dispus, mai mult ca oricând, să evolueze în SuperLiga, chiar și pentru Dinamo, una dintre echipele rivale ale rapidiștilor.

Evaluat la 800.000 de euro conform Transfermarkt.com, Florin Andone se află sub contract cu Eldense

 până în vara lui 2025. Cu toate acestea, există posibilitatea ca fotbalistul să ajungă la o înțelegere care să îl elibereze de contractul cu spaniolii, astfel încât să poată să se alăture echipei Dinamo.

Nu doar că Andone aduce experiență, dar și forma fizică necesară, fiind exact ceea ce "câinilor" le-ar trebui pentru a evita retrogradarea. În actualul sezon de LaLiga2, Andone a înscris 3 goluri și a oferit 1 

assist în cele 19 meciuri disputate pentru Eldense, ocupanta locului 15 în al doilea eșalon fotbalistic spaniol. Euro 2024 reprezintă un atu pentru Dinamo.

Cu 25 de selecții și 2 goluri sub tricolor, Florin Andone nu este singurul fotbalist român care ia în considerare posibilitatea de a juca pentru Dinamo, având speranța că va atrage atenția lui Edi Iordănescu pentru lotul care va reprezenta România la Euro 2024. FANATIK a aflat că, pe lângă Andone, conducerea roș-albilor se află în discuții și cu Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu. 

Comentarii