Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vlad Iacob dezvăluie o teorie șocantă despre Kopic: Ce spune fostul administrator special al lui Dinamo?

 

Foto: Cristi Preda GSP.ro



Vlad Iacob, fostul administrator special al lui Dinamo, afirmă că antrenorul croat Kopic nu a reușit încă să-și impună stilul în jocul echipei.

Conform lui Iacob, situația are la bază faptul că salvatorul adus pentru a evita retrogradarea lui Dinamo

 primește "sfaturi" din partea conducerii clubului. Kopic nu beneficiază de propriul său personal tehnic, menținând aceiași colaboratori din era lui Burcă și recrutând doar un preparator fizic.

„Am auzit diverse zvonuri, nu le luați ca pe niște certitudini. Antrenorul principal nu și-ar fi impus

 viziunea ci a acceptat foarte multe sfaturi de la managementul sportiv al clubului și de la actualul staff

 tehnic. Mie mi se pare ciudat că nu a venit cu staff-ul lui. Un antrenor străin vine, de regulă, cel puțin

 cu un secund sau cu un analist video pe care să se bazeze. Mi se pare foarte straniu că nu are secund alături de el. Înțeleg că a făcut asta și la alte cluburi”, a spus Iacob pentru PlaySport.

Anteriorul comandant al echipei din Ștefan cel Mare afirmă că pentru antrenorul Kopic, sarcina de a

 salva echipa Botev Plovdiv de la retrogradare în Bulgaria a fost prezentată într-un context cu totul diferit față de ceea ce a experimentat la Dinamo.

„Botev Plovdiv a avut al doilea sau al treilea cel mai mare buget din Bulgaria. Chiar dacă i-a luat de pe

 ultimul loc și i-a dus pe 11, cred, a avut niște condiții fantastice din punct de vedere financiar. Avea

 jucători de valoare incontestabilă. La Dinamo, nu știu despre ce va fi vorba în materie de buget. Nu știu ce metodologie de recrutare se va aplica, nu vreau să comentez.

Ce se va întâmpla în perioada de transferuri va fi crucial. Recrutarea e cel mai important lucru, de

 departe. Nu mai poți schimba mare lucru prin antrenamente, pregătire tactică. Fără un lot de valoare,

 nici un antrneor ca Mourinho sau Guardiola nu poate să scoată foarte mult de la o echipă. Ne imaginăm antrenorii ca pe niște jucători de șah. În realitate, lucrurile nu sunt chiar așa”, a comentat Iacob.

Comentarii