Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Știri de Ultimă Oră: Zelkjo Kopic Detaliază Planurile de Transferuri la Dinamo!

 

Foto: Facebook @Dinamo Bucuresti



Dinamo se va confrunta cu U Cluj luni, începând cu ora 20:45, pe teren propriu, la Arcul de Triumf.

 Noul antrenor al echipei Dinamo, Zelkjo Kopic (46 de ani), a subliniat intenția de a efectua o analiză

 amănunțită a lotului și de a contura strategia de transferuri după confruntarea cu echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

În plus, antrenorul croat a detaliat rațiunea prezenței sale la meciul dintre Rapid și Voluntari și a oferit clarificări cu privire la posibilitatea de a intra în contact cu Ovidiu Burcă.

Zeljko Kopic: „M-am conformat cu ce e la Dinamo”

„M-am conformat cu situația de la Dinamo, pentru mine cel mai important este să văd că jucătorii doresc să muncească, acest lucru e și punctul de plecare. 

Neluț Roșu a avut ceva probleme, dar este valid pentru mâine (n.r. - luni). Mai sunt 2-3 jucători care au

 avut ceva probleme la stomac și cred că și voi fi pregătiți pentru acest meci. N-am văzut terenul, dar

 am înțeles că după partida de rugby nu e cel mai bun gazon. Trebuie să ne adaptăm cu ceea ce avem. Totuși, așa va fi pentru ambele formații.

Deocamdată, n-am luat legătura cu Ovidiu Burcă, dar vom discuta. N-am mult timp de când am venit aici, dar probabil îl voi suna în curând. 

Sâmbătă am fost la Voluntari pentru a-i vedea live asta pentru că vom avea un joc cu ei. Mă aștept la

 mai mult de la Rapid pentru că luptă pentru primele poziții. Voluntari a venit în cap cu o idee clară. 

Legat de perioada de transferuri, vom face o analiză a lotului și vom vedea”, a spus Zeljko Kopic, potrivit GSP.ro

Comentarii