Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mister la Dinamo: Cine va prelua funcția de director sportiv?

 

Foto: Sport Pictures



În încercarea disperată de a remedia situația dificilă în care se află, conducerea echipei Dinamo a luat


 decizia de a face schimbări semnificative, iar Andrei Nicolescu a luat măsuri decisive renunțând la un

 personaj cheie din cadrul clubului. Potrivit informațiilor FANATIK, directorul sportiv Gabi Glăvan va

 fi  înlăturat, el fiind responsabil de campania de transferuri considerată a fi un eșec total. Cu toate că,

 încă din luna mai, FANATIK anunța că Glăvan era privit ca o alegere potrivită pentru funcția de director sportiv la Dinamo, acum situația s-a schimbat radical.

Nicolescu face curățenie și îl demite pe colaboratorul lui Burcă!

Nefericitul parcurs al echipei în campania de transferuri, sub coordonarea lui Glăvan, este considerat

 principalul motiv pentru care Dinamo se află într-o situație dificilă, la peste 10 puncte de salvarea de la

 retrogradare, având jucători cu salarii semnificative. În acest context, Andrei Nicolescu,

 administratorul special al clubului, a decis să îl elibereze pe Glăvan, iar acum se desfășoară o luptă acerbă pentru ocuparea postului vacant.

În cazul în care Andrei Nicolescu ar alege să-l aducă pe Vlad Munteanu în echipă, Răzvan Zăvălean ar

 opta pentru Bogdan Apostu, cunoscut pentru rezultatele remarcabile obținute la Corvinul Hunedoara.

 Merită menționat că Marius Niculae, o figură emblematică a echipei Dinamo, a respins deja oferta de a deveni director sportiv, alegând să rămână alături de Ionuț Lupescu și Ionel Dănciulescu în cadrul proiectului CS Dinamo.

Într-un eveniment grandios pe 26 iunie 2023, Gabriel Glăvan era prezentat cu entuziasm de către dinamoviști. El era privit ca un profesionist cu un curriculum impresionant, capabil să aducă performanțe notabile pentru Dinamo.

”Clubul Dinamo 1948 București, prin intermediul canalelor de comunicare, este încântat să anunțe, în mod oficial, numirea lui Gabriel Glăvan în funcția de director sportiv! Gabi este unul dintre oamenii pe care suporterii dinamoviști îi cunosc de la începutul sezonului, el ajutând clubul Dinamo și din postura neoficială pe tot parcursul competițional din Liga a II-a.

Pentru acest lucru, suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare și îi mulțumește pe deplin! Gabriel Glăvan a bifat în cariera de scouter Oțelul Galați, Universitatea Craiova, a format și condus departamentul de scouting al FC Voluntari și UTA Arad, echipe la care a preluat și rolul de analist video și Performance Analyst.

Gabriel a fost Video și Performance Analyst și la România U21. El este, în prezent, lector în cadrul Licențelor UEFA B, A și PRO din cadrul Școlii Federale de Antrenori, unde predă modulul de analiză și Scouting, el și echipa lui formând inclusiv primul curs dedicat analizei și Scouting-ului din România”, se mândreau dinamoviștii în acel moment.

Gabi Glăvan, dezamăgirea din spatele deciziei dinamoviștilor

În acea perioadă, Vlad Iacob, administrator special la Dinamo, îl elogia fără rezerve pe Glăvan într-un interviu acordat de FANATIK SUPERLIGA.

“Este o persoană cu expertiză, un tânăr care a studiat foarte mult şi care lucrează în fotbal de la o vârstă foarte fragedă. A avut reuşite remarcabile, dar este puţin cunoscut pentru publicul larg, însă este o persoană compatibilă cu viziunea mea, a lui Burcă şi cu cea a managementului executiv.

A lucrat la cluburi de fotbal din Liga 1. Este o persoană care a învăţat foarte mult, cu multe cursuri şi un

 master prestigios în zona tehnică din fotbal. Este o persoană foarte competentă şi îi dezvăluim numele când o să semnăm contractul.

Ceea ce pot să spun că dincolo de reuşitele de pe plan profesional, a identificat şi a recrutat jucători care

 au ajuns la un nivel foarte bun în România. A făcut scouting şi ştie să coordoneze şi care sunt

 metodologiile. Cu siguranţă va ajuta Dinamo şi m-a ajutat până acum pro bono. M-am sfătuit cu el în multe chestiuni”, declara în acel moment Vlad Iacob.

Colaborator apropiat al fostului antrenor Ovidiu Burcă, Gabi Glăvan era apreciat pentru abilitatea sa de a identifica jucători capabili să atingă obiective ambițioase pentru echipa "câinilor". Din păcate, realitatea s-a dovedit a fi în dezacord cu aceste aprecieri, deoarece, în mai puțin de 6 luni de când își asuma responsabilitățile, Dinamo se află în pragul retrogradării cu lotul actual, iar majoritatea transferurilor sunt considerate a fi nereușite.

Comentarii