Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Dinamo visează la super-achiziții! Vezi cine ar putea îmbrăca tricoul dinamovist!

 

Foto: Sport Pictures


Dinamo se pregătește să-și întărească efectivul în timpul pauzei de iarnă, iar după unele dificultăți în

 ultima perioadă de transferuri, conducerea echipei "câinilor" promite o injectare suplimentară în

 bugetul destinat achizițiilor. În această strategie, noul antrenor al echipei, Zeljko Kopic, va juca un rol

 esențial, iar printre posibilele ținte se numără Jasper van Heertum, fotbalistul olandez de la Botev Plovdiv, ultima echipă a antrenorului croat.

În vara aceasta, Dinamo a adus în lot jucători precum Adnan Golubovic, Răzvan Began, Josue

 Homawoo, Lucas Alves, Goncalo Gregorio, Dennis Politic, Hakim Abdallah, Christian Ilic și Cristian

 Costin. Cu toate acestea, majoritatea achizițiilor au avut rezultate sub așteptări, cu excepția, poate, a

 portarului Golubovic, a lui Dennis Politic în anumite momente, și cu o anumită îngăduință, a lui Gregorio.

În ciuda unor declarații vagi ale lui Andrei Nicolescu, care a menționat că Dinamo a pierdut șansa de a

 aduce în echipă un fotbalist olandez care evolua în Bulgaria, echipa își propune să corecteze această situație în viitorul apropiat.

Posibilă țintă pentru Dinamo, olandezul pe care Dinamo nu l-a putut lua în vară poate rezolva problemele defensive ale „câinilor”. Kopic l-a antrenat la Botev.

Un singur jucător din țintele pe care le-am avut nu l-am semnat. Un olandez care jucase în Bulgaria 

ultima dată, a și venit la București. L-am chemat, l-am cazat și am încercat să-l convingem că Bucureștiul e o alternativă la marile capitale europene. În perioada aceea, fiind administrator special

 altcineva (n.r. Vlad Iacob), s-a schimbat ceva în oferta inițială, pentru care el venise spre București și, atunci, omul s-a suit înapoi și a plecat. E singura țintă ratată, dacă cineva vrea să se bucure pentru asta.

 Dar l-am adus pe Lucas în locul lui și ne-am acoperit destul de bine, când va putea să evolueze veți vedea că e un jucător de top pentru Liga 1”, a declarat Andrei Nicolescu, la Gold FM, în luna august.

ProSport a subliniat că administratorul special al SC Dinamo 1948 SA a menționat pe nume pe Jesper

 van Heertum (26 de ani), un fotbalist versatil care poate juca în postura de fundaș central sau mijlocaș defensiv și care în prezent evoluează pentru Botev Plovdiv.

Acest lucru deschide oportunitatea pentru ca interesul pentru van Heertum să redevină o prioritate pentru echipa „câinilor”. Dinamo întâmpină dificultăți semnificative în linia defensivă, iar meciul cu Oțelul a evidențiat din nou vulnerabilitățile defensive ale echipei. De asemenea, este de menționat că van Heertum a fost elevul lui Zeljko Kopic în sezonul precedent.

Valoarea estimativă a lui van Heertum este de 400.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.de. Tehnicianul croat a fost responsabil pentru pregătirea echipei bulgare din august până în decembrie 2022, având 15 apariții pe banca tehnică a lui Botev. În timpul acestei perioade, van Heertum a fost inclus în echipă în 11 meciuri, fiind titular de patru ori și intrând pe teren în celelalte apariții.

Între timp, bulgarul și-a pierdut poziția la Botev, fiind afectat și de o accidentare care l-a ținut departe de teren pentru o perioadă. Dacă în vară a manifestat o atenție deosebită în negocierile cu Dinamo, în prezent situația s-ar putea schimba.

Ronaldo Deaconu și Jefte sunt primii jucători care apar în radarul echipei Dinamo.

ProSport a relatat despre interesul echipei Dinamo pentru Ronaldo Deaconu (26 de ani), actualul jucător

 al formației Korona Kielce din prima ligă poloneză. Fostul membru al echipei Gaz Metan a inițiat

 discuțiile cu reprezentanții dinamoviștilor încă din perioada în care Ovidiu Burc ocupa funcția de antrenor, însă la acea vreme decizia finală aparținea antrenorului care conducea „câinii”.

Un alt nume pe lista de transferuri este Jefte Betancor (30 de ani), fost jucător al echipei CFR Cluj. Cu toate acestea, spaniolul este încă legat printr-un acord cu fosta sa echipă, iar pentru a rămâne în Superligă, ar trebui să plătească o sumă semnificativă către formația din Gruia.

Comentarii