Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Dinamo testează terenul pentru doi jucători din Liga 1! + Becali are un plan surpriză: Ce îl determină să vrea Dinamo în play-off?

 




Gigi Becali (65 de ani), proprietarul FCSB, s-a întâlnit recent cu Andrei Nicolescu, administratorul

 special de la Dinamo, pentru a discuta despre situația transferurilor lui Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, ambii jucători aflați pe lista neagră a lui Becali.

În urma întâlnirii, Gigi Becali a comunicat că Dorin Rotariu, Damjan Djokovic și Cristi Ganea nu vor

 mai face parte din echipa FCSB începând cu anul 2024. Dinamo a manifestat interes pentru cei doi primi menționați, în special având în vedere lupta lor pentru evitarea retrogradării.

Într-o altă ordine de idei, Gigi Becali și Andrei Nicolescu, liderul clubului alb-roșu, au avut recent o

 discuție. Proprietarul FCSB a confirmat informația furnizată de GSP, și anume că Dinamo își dorește

 să-i transfere pe Dorin Rotariu și Damjan Djokovic. Oferta pentru primul dintre aceștia constă într-un salariu lunar de 15.000 de euro din partea "câinilor roșii".

Gigi Becali: „Am vorbit cu Nicolescu, îi dă 15.000 de euro salariu lui Rotariu!”

„Am vorbit cu băiatul ăla, om de mare calitate... Nicolescu, da. Mare calitate de om, om civilizat, cu

 bun simț. I-am zis că am văzut cum vorbește la interviuri, că e om de calitate. Ca atare, că dacă pot

 face ceva pentru el, fac. Eu vreau Dinamo în play-off, să joc 4 meciuri, să iau un milion de euro din bilete!

Ce pot face eu este să îl dau pe Rotariu, dar trebuie să-l convingă ei să semneze. A zis că-i dă 15.000 de euro salariu.

I-am zis să-i dea el 15.000, iar eu îi achit până la finalul contractului diferența de 5.000 și îl las acum

 liber. Dar ca să semneze rezilierea trebuie să-i dau niște bani înainte, 20.000 - 30.000 de euro 

(n.r. - diferența față de salariul de la FCSB, 20.000 de euro)”, a spus Becali în prima fază la Fanatik.

Gigi Becali dă din casă de la discuțiile cu Andrei Nicolescu: „L-a contactat și pe Djokovic”

„Îi dă 15.000 de euro, ce să mai facă? Mi-a zis: «Domnule Becali, trebuie să iau 4-5 jucători de mare

 valoare, altfel nu scap». I-am zis că nu scapă. Echipa aia muncește, își dă viața, dar nu poate să bage mingea în poartă. Nu are cine, că nu au valoare!

Vreau Dinamo în play-off la anul, să iau bani din bilete. Joc două meciuri cu ei la mine acasă și iau

 până la 700.000 de euro din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo, iau. Dacă joc cu Voluntariul, iau? Nu iau!

I-am spus să-l ia și pe Djokovic dacă vrea, l-a contactat și pe el. Nu știu, să vedem. I-am zis să-i convingă și eu le dau bani ca să închid cu ei. Dacă le dă 15.000, părerea mea e că merg”, a completat patronul FCSB.

Gazeta a scris în premieră despre interesul lui Dinamo pentru Damjan Djokovic. Sursele GSP transmit că în pole-position pentru semnătura croatului se află altă formație din România, CFR Cluj, la care Djokovic a mai evoluat.

Comentarii