Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dezvăluiri emoționante: Ce anunț a declanșat lacrimi pentru fostul finanțator al lui Dinamo?

 

sursa foto: sptfm.ro



FC Botoșani se va confrunta cu Dinamo într-un meci programat pentru luni, la ora 20:00, în cadrul celei

 de-a 20-a etape din SuperLigă. Valeriu Iftime a stârnit emoții în rândul suporterilor, iar Cristi Borcea a

 dezvăluit că a fost profund afectat de declarațiile acestuia, simțind nevoia să verse lacrimi. Fostul

 finanțator al echipei Dinamo în perioada 1998-2012 a povestit că a fost emoționat până la lacrimi când

 a aflat care este decizia pe care intenționează să o ia Valeriu Iftime în cazul unei eventuale înfrângeri în

 fața echipei sale. Cu toate acestea, omul de afaceri și-a exprimat dorința ferventă ca Dinamo să reușească să se mențină în SuperLigă la sfârșitul acestui sezon.

”Când am auzit declarația lui Iftime, că trage obloanele dacă nu bate pe Dinamo, mi-au dat lacrimile. Ar trebui ca, în al 12-lea ceas, cei care conduc să se mai uite în arhivă, să vadă ce a fost Dinamo.

Când eram pe locul doi, suporterii ne umpleau gardurile cu mesaje. Sper să aducă jucători, să facă transferuri și să salveze ce mai e de salvat. Cred că vor reuși, sper, îmi doresc asta.”, a declarat Cristi Borcea, potrivit ProSport.

Valeriu Iftime: ”Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele!”

FC Botoșani ocupă poziția de coada clasamentului în SuperLigă înaintea confruntării cu Dinamo. Echipa "Câinilor" se situează la doar un punct în fața moldovenilor în clasament.

”Ce să facem?! Fotbalul e un joc, câștigă unul, pierde altul. Până la urmă, dacă nu vom mai fi în Liga 1

 nu va veni sfârșitul lumii, deși ar fi păcat, pentru noi. Cu Dinamo verificăm ultimul pașaport de a ne mai lupta în acest campionat.

Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele! Dacă vom câștiga, nu înseamnă că ne putem salva, dar am avea o speranță, că putem juca mai bine.

Totuși, FC Botoșani a făcut ceva prin fotbalul românesc în ultimii ani, jucătorii de aici nu s-au confruntat cu astfel de situații precum cea din acest sezon.

Am vorbit cu Victor Dican (căpitanul echipei) și cu ceilalți, OK, nu suntem Manchester City, dar le-am atras atenția că pot intra în istoria negativă a clubului ca antieroi”, a spus Valeriu Iftime, potrivit GSP.ro.

Comentarii