Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Strategia Cheie a lui Ionuț Lupescu pentru Atragerea lui Mircea Lucescu la Dinamo

 

Foto: Captură Digi Sport



Loja Legendelor” a fost lansată cu fast la ultimul meci al anului 2023 al echipei Dinamo, în care aceasta

 a înregistrat o victorie de 1-0 împotriva echipei FC Voluntari, inițiativa fiind o realizare a entuziasmului dinamoviștilor.

Încă din cursul verii, Romeo Bănică, directorul de marketing al clubului Dinamo, a prezentat o

 propunere agreabilă conducerii, având scopul de a crea o inițiativă ce să adune suporterii și legendele clubului din Ștefan cel Mare.

Proiectul "Loja Legendelor" a fost inaugurat la meciul dintre Dinamo și FC Voluntari și a prins rădăcini

 sub îndrumarea lui Ionuț Lupescu, președintele de onoare al CS Dinamo. În colaborare cu CSN Arcul

 de Triumf, Lupescu a reușit să adune mari nume din istoria echipei "câinilor" la aceeași masă, concretizând astfel proiectul într-o realitate palpabilă.

Gică Mihali, Ionuț Lupescu, Ionel Augustin, Mircea Lucescu, Dorin Mateuț, Costel Orac, Lică Movilă

 și Marin Dragnea au avut parte de momente memorabile și au sărbătorit împreună victoria împotriva echipei Voluntari, într-un final de an 2023 cu adevărat surprinzător.

Demersul inițiat de Ionuț Lupescu ar putea constitui primul pas în aducerea lui Mircea Lucescu în sfera

 Dinamo. Atât conducerea echipei, cât și suporterii au subliniat de mai multe ori că expertiza lui "Il Luce" ar fi esențială în actualul context al clubului.





Comentarii