Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo se lansează în ultimele etape cu un obiectiv îndrăzneț!

 

 Foto: Sport Pictures


Suporterii dinamoviști visează la momentul de glorie înaintea confruntării cu U Cluj și au încredere că

 pot aduna 6 puncte până la sfârșitul anului, în special în lumina noii direcții impuse de antrenorul

 Zeljko Kopic. Meciul dintre Dinamo și Universitatea Cluj este programat pentru luni, 11 decembrie, la

 ora 20:45, pe Arcul de Triumf. Înainte de această partidă, atacantul echipei, Goncalo Gregorio, a discutat despre șansele dinamoviștilor de a obține punctaj maxim în aceste ultime etape.

Dinamo își propune un obiectiv îndrăzneț înaintea duelului cu U Cluj

Cu excepția partidei împotriva Universității Cluj, Dinamo va juca în deplasare împotriva echipei FC

 Botoșani și acasă contra celor de la FC Voluntari. Atacantul nu resimte dezamăgire față de suporteri din

 cauza prezenței tot mai reduse la meciuri, ci îi asigură că imaginea echipei se va schimba curând odată cu impactul antrenorului Zeljko Kopic în vestiar.

”Va fi un joc greu cu U Cluj, care se află într-o formă bună, dar suntem încrezători pentru că am mai

 asimilat din ideile antrenorului nostru. De când a venit domnul Kopic, s-a schimbat tot, rutina e nouă. Lucrăm în fiecare zi să ne depășim limitele și să dăm totul pentru echipă.

Clar, ne va îngreuna misiunea situația gazonului care nu arată foarte bine. Noi suntem o echipă căreia îi

 place să joace. Ținând cont de vreme, gazonul e destul de OK. Cred și eu că fanii nu au venit la stadion cu acea vreme cu Oțelul. Și eu aș fi stat la TV, pe canapea.

Ne dorim 9 puncte din ultimele jocuri, dar ar fi perfect pentru noi să obținem și 7 puncte, să avem două victorii și un egal”, a declarat Goncalo Gregorio, potrivit fanatik.ro

Deocamdată, Dinamo se află departe de pozițiile care ar oferi siguranța evitării retrogradării, dar câteva performanțe pozitive ar putea transforma complet perspectiva echipei.

Comentarii