Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce legătură are Mircea Lucescu cu Dinamo? Detalii neașteptate și apariții frecvente!

 

Sursa foto: Imago Images



La vârsta de 78 de ani, Mircea Lucescu, fost antrenor la Dinamo Kiev, a făcut o nouă apariție în loja

 echipei Dinamo, de această dată la meciul împotriva U Cluj. Partida s-a desfășurat luni seară pe

 Stadionul „Arcul de Triumf”, în cadrul etapei cu numărul 19 din Superligă și s-a încheiat cu victoria „șepcilor roșii” cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Dan Nistor în minutul 4.

În loja Stadionului „Arcul de Triumf”, Mircea Lucescu a fost însoțit de alte legende ale lui Dinamo,

 printre care Ionuț Lupescu, Marin Dragnea și Ionel Augustin. Alături de ei s-au aflat și Andrei Cionca și Sorin Preda, acționari la SC Dinamo.

În timpul pauzei, pe ecranul arenei din București s-au difuzat secvențe ce ilustrau parteneriatul proaspăt

 încheiat între Dinamo și compania condusă de nepotul lui Mircea Lucescu. Mircea Lucescu a discutat

 idei cu cei menționați anterior și a monitorizat evoluția echipei pregătite acum de antrenorul croat Zeljko Kopic, potrivit Prosport.ro

Nefericirea persistă la Dinamo, iar echipa se menține pe penultimul loc în clasament, adunând doar zece

 puncte și înregistrând o serie de 15 meciuri fără victorie în competițiile de campionat și Cupa României. Ultima victorie a echipei „câinilor” datează din 29 august, când au învins Metaloglobus București cu scorul de 2-1, în Cupa României.

La finalul meciului, Mircea Lucescu a vorbit despre Dinamo și a ținut să laude echipa lui Zeljko Kopic. 

”Dinamo ar fi meritat să câștige, i-am văzut doritori de a câștiga acest meci. Au început cu o greșeală și s-a marcat golul, pe urmă nu au avut capacitatea să egaleze.

Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil și cred că le-ar fi dat mai multă încredere și motivație. Au luptat, s-au bătut și au jucat cât au putut. Pe semne că ăsta este nivelul.  

E cel mai bun meci pe care l-am văzut eu de la Dinamo anul ăsta. S-au precipitat, se vede că sunt sub presiunea rezultatului. Ocaziile de gol au fost senzaționale, dar asta e. OK, speranța moare ultima și sperăm că jocurile vor fi altele. 

Este un blocaj psihic, nu se poate. Sunt niște jucători cu experiență”, a declarat Mircea Lucescu

La finalul interviului, un suporter a strigat către Mircea Lucescu: ”De ce nu ne ajuți nea Mircea? Vino și ajută-ne că mai mult nu putem”

”Ce să fac eu? Crezi că pot să joc eu”, a răspuns ”Il Luce”. 

”Dă-ne un ajutor, dă-ne ceva, nea Mircea, dă-ne ceva”, a strigat suporterul către Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro

Comentarii