Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marele Mister al Transferurilor la Dinamo: Cine Se Află în Spatele Deciziilor Dezastruoase?

 




Andrei Nicolescu, administratorul special, asigură un buget sporit pentru salarii, având în vedere

 achizițiile, și oferă mână liberă antrenorului croat Kopic. Echipa Dinamo își propune să se întărească pentru a evita retrogradarea.

Gabriel Glăvan, directorul sportiv, se desparte de club, dar rămâne implicat în apropierea echipei. El va

 oferi consultanță conducerii în perioada de transferuri. Vlad Iacob, fost oficial la Dinamo, afirmă că

 Glăvan este responsabil pentru achizițiile din vară, cu toate că deciziile finale în privința transferurilor

 au fost luate de Ovidiu Burcă. Colaborarea dintre Glăvan și Burcă, bazată pe relația specială dintre ei, s-a menținut și în sezonul precedent.

Într-un interviu la PlaySport Live, Vlad Iacob, fostul administrator special al clubului, a discutat despre contribuția lui Glăvan în timpul anului promovării.

„Să spunem lucrurilor pe nume: Gabi nu a fost la Dinamo sezonul trecut. Doar a ajutat cu câteva sfaturi.

 Sezonul trecut a fost la UTA. Am discutat foarte puțin cu el în ultima perioadă. I-am spus încă din vară

 că orice eșec sportiv îi va fi pus în cârcă și va fi acuzat de acest eventual eșec. Știu că și-a dorit foarte

 mult să reușească. Era improbabil ca el să realizeze foarte multe cu bugetul pe care l-a avut, cu

 resursele de care a dispus și cu un scouting format din voluntari. Nu știu cine se va ocupa de

 transferuri, nu știu cine va avea decizia. Am înțeles că bugetul va fi mărit. Momentan, nu am motive să

 fiu optimist. Sunt mai multe persoane care propun jucători, dar va trebui să-și asume cineva recrutarea din iarnă”, a spus Iacob

„În vară, ultimul cuvânt l-a avut Ovidiu Burcă. Scoutingul propune acel celebru ‘shortlist’, lista scurtă de jucători. Dar ultimul cuvânt îl are fie directorul sportiv, fie antrenorul. Eu nu am văzut nicio asumare de responsabilitate pentru transferurile din vară. În general, la început de septembrie erau liberi jucători slabi. Marea majoritate semnaseră în alte părți. Sunt excepții, 1-2 jucători să fie aduși ulterior. Burcă a avut încredere în lotul pe care l-a avut atunci la dispoziție. Fuseseră propuși jucători care nu și-au găsit contracte, opțiuni de acoperire pe care nu știu cât de mult le puteai accesa”, a completat Iacob.



Comentarii