Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noutate de Ultimă Oră: Războiul Juridic a lui Dinamo Se Întețește!

 

sursa foto: GSP.ro



Carmen Radu, avocata lui Diego Fabbrini, își continuă confruntarea legală cu Răzvan Zăvăleanu, 

administratorul judiciar al SC Dinamo 1948, și cu acționarul minoritar APCH.

Diego Fabbrini, împreună cu alți trei foști fotbaliști de la Dinamo, Isma Lopez, Juan Camara și Rene

 Hinojo, au depus o contestație împotriva noului plan de reorganizare. Aceștia solicită plata integrală a salariilor restante.

Ei cer să le fie plătite integral salariile restante, șterse la grămadă cu toate datoriile chirografare în

 valoare de 5 milioane de euro. Următorul termen de judecată este pe 29 ianuarie 2024.

În actele recent depuse la dosarul procesului, avocatul jucătorilor vizați aduce acuzații către APCH și

 firma de insolvență a lui Răzvan Zăvăleanu, susținând că acestea formează un grup organizat care încalcă legea și drepturile fundamentale ale jucătorilor profesioniști.

Carmen Radu argumentează că APCH este un presupus creditor fals, deoarece a inclus în masa credală sumele colectate de la suporteri și sponsori prin intermediul platformei DDB, bani ce, conform acesteia, ar aparține în realitate clubului Dinamo.

Avocata subliniază că RTZ a ignorat faptul că jucătorii dețin decizii executorii de la FIFA, prin care Dinamo este obligată să le achite salariile restante.

Carmen Radu aduce în discuție „acte și operațiuni fictive” la Dinamo

Carmen Radu adaugă acuzația că APCH a efectuat plăți către Fabbrini pentru drepturile salariale,

 utilizând contracte cu denumiri formale precum „activitate sportivă”, „mecenat” sau „cesiune drepturi TV”. Acestea ar fi fost create exclusiv pentru a frauda bugetul de stat, ascunzând suma corespunzătoare contribuțiilor la drepturile salariale.

„Sumele de bani circulă în afara patrimoniului debitoarei, prin contabilitatea paralelă a APCH și prin

 intermediul firmelor din grupul de interese al debitoarei, cu prejudicierea voită a patrimoniului

 debitoarei, în scopul declarării, fictive, a acesteia, în stare de insolvență și ștergere a datoriilor.

Avocata Carmen Radu susține că administratorul judiciar a întocmit tabelul actualizat al creditorilor încălcând normele de ordine publică, care sunt sancționate de lege cu nulitatea absolută.

Bunăstarea unora nu se poate construi pe nefericirea altora. Iar buna funcționare a unei societăți depinde, în mare măsură, de responsabilitatea realizării actului de justiție 

- avocat Carmen Radu

În pledoaria sa, Carmen Radu se mai referă la «acte și operațiuni fictive»:


„Toate aceste înscrisuri demonstrează faptul că starea de insolvență a fost pregătită de același grup de interese, care controlează atât acționarul majoritar, cât și pe cel minoritar, sub paravanul diferitelor 

entități juridice, prin acte și operațiuni fictive, și are drept unic scop ștergerea datoriilor debitoarei, cu prejudicierea drepturilor contestatorului și celorlați jucători profesioniși ai debitoarei”.

Avocata jucătorilor care au formulat contestații îl acuză pe administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, de "servilism" și solicită sancționarea acestuia din partea autorităților competente.

„Faptul de a așterne rânduri de cerneală roșie pe coală albă nu înseamnă atașament față de culorile clubului Dinamo, înseamnă servilism față de persoane fără coloană vertebrală, dispuși la orice, pentru a face profit, pe seama muncii tinerilor sportivi de performanță, potrivit GSP.ro





Comentarii