Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Marea Lovitură a iernii: Dinamo, la Un Pas de Primul Transfer - Salariu de Superstar!

 




Dinamo a decis să nu mai aștepte după Dorin Rotariu și Djokovic de la FCSB și a reluat eforturile

 pentru a se asigura de serviciile lui Ronaldo Deaconu (26 de ani) în aceste zile. Fotbalistul pare să

 dorească o nouă experiență, mai ales că nu a avut multe minute de joc la Korona Kielce. Clubul i-a pregătit deja contractul decarului!

Echipa Dinamo își propune să încheie primul transfer al ferestrei de transfer din iarna anului 2024,

 deschizând multiple discuții și având speranța că în această săptămână va reuși să realizeze cel puțin o mutare care să aducă mai multă forță lotului pregătit de Zeljko Kopic.

În lipsa unui răspuns favorabil din partea lui Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, ambii de la FCSB, care

 au fost pe lista țintelor ofensive ale echipei „câinilor”, aceștia speră să înregistreze un succes în

 negocierile cu Ronaldo Deaconu, în vârstă de 26 de ani, o țintă de mult dorită în perioadele de transferuri anterioare ale echipei roș-albe.

Ronaldo Deaconu a revenit în București după încheierea sezonului 2023 la Korona Kielce 

(locul 16 în Ekstraklasa), echipa aflându-se acum în zona retrogradării. Fotbalistul, provenit din

 Academia "Viitorul" a lui Gheorghe Hagi și cu experiență formativă în Olanda la Feyenoord și Twente, ar putea să se despartă în zilele următoare de formația poloneză.

Dinamo și-a exprimat interesul și i-a făcut o ofertă, dorindu-l cu insistență. Oficialii echipei "câinilor"

 consideră că ar fi o soluție ofensivă optimă, atât în faza de construcție, cât și la finalizare. Roș-albii au avut ocazia să observe calitățile lui Ronnie Deaconu în timpul anilor petrecuți în Liga 1, unde acesta a marcat goluri spectaculoase atât în tricoul Chiajnei, cât și în cel al Mediașului.

Dinamo stă la pândă, așteptând momentul în care Ronaldo Deaconu își va rezilia angajamentul din

 Polonia, având deja pregătit un contract pentru el! Situat în prezent sub un contract valabil până în iunie 2024 cu echipa poloneză, fotbalistul nu intenționează să-l prelungească și dorește să plece.

„Câinii" îl așteaptă și sunt gata să-i ofere cel puțin 12.000 de euro pe lună, la care se mai adaugă bonus-uri consistente, în funcție de reușitele personale și cu echipa, au transmis sursele GSP.ro.

Există perspective însemnate ca Ronaldo Deaconu să semneze cu "haita" până la finalul anului 2023,

 sau cel puțin până când Dinamo va pleca în cantonamentul din Antalya cu Zeljko Kopic, planificat pentru miercurea viitoare.

Până acum, Deaconu a acumulat 4 goluri și 3 assist-uri în cele 20 de meciuri disputate în actuala ediție pentru Korona.


Comentarii